Hogy tudok be rakni egy naptárat?
Figyelt kérdés
Van egy java-s naptáram amit csináltam java +CSS+html és nem tudom hogy tudnám be rakni a weboldalamra2020. jún. 25. 21:40
1/13 anonim válasza:
Ha tényleg te csináltad, akkor nem értem, miért nem.úgy csináltad, hogy rögtön be tudd rakni?
Mutas azt a naptárat, megszakértjük.
2/13 A kérdező kommentje:
Videóból csináltam sajnos mert javascriptel most dolgoztam elosszor életembe
2020. jún. 25. 22:15
4/13 anonim válasza:
Most akkor Java vagy JavaScript?
5/13 anonim válasza:
Tényleg Java-s?
Nem Javascriptes? ;)
Ha tényleg Java-ban íródott - JavaServer Pages, Spring, JavaServer Faces - akkor ahhoz olyan tárhelyet kell keresni, ami támogatja a Java-t.
6/13 A kérdező kommentje:
javascript rosszul irtam elnézést
2020. jún. 25. 22:27
7/13 anonim válasza:
8/13 A kérdező kommentje:
igen rosszul mondtam és elnézést is kértem
2020. jún. 25. 22:31
9/13 anonim válasza:
Mindenféle gonoszkodás nélkül, puszta jó szándékból mondom: ne akarj elsőre hegyet! Kezdd az alapoknál! Oké, tök menő dolog egy naptár, de előbb valami egyszerűbbel kezdd! Fokozatosan gyakorolj és tanulj, és a végére már kisujjból kirázod, hogy az ilyesmit hogy kell megoldani. :)
Azzal, ha mechanikusan legépelsz valamit, úgy, hogy kb. a 20. másodpercben elveszíted a fonalat, annak semmi értelme.
10/13 A kérdező kommentje:
ebben igazad van
2020. jún. 26. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!