Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » <a href="#ie-9" aria-hidden="t...

<a href="#ie-9" aria-hidden="true" class="aal_anchor" id="ie-9" title="Egyszer minden kialszik! Az életünk is!"??

Figyelt kérdés
A space-al kitöltött rész(üres....) színnel kitölthető a href title részénél?
2020. jún. 11. 16:18
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
kb.30 üres karakter...
2020. jún. 11. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát a te fejedben lehet világosan körbe van írva a történet, hogy mit szeretnél végbevinni, de nekünk, legalábbis számomra eléggé összehányt kérdés, és aligha értem mit szeretnél, találgatni meg nem akarok. Úgyhogy írd már kicsit jobban körbe kérlek.
2020. jún. 11. 17:05
 3/11 A kérdező kommentje:

A title "tagben lett egy kb.30 karakter space".

Mikor a linkhez érintem az egeret....akkor kiírja a címet

A <a href="title" tagről lenne szó.....................

2020. jún. 11. 17:15
 4/11 A kérdező kommentje:
mondat mondat ott lett egy "üres" hely
2020. jún. 11. 17:16
 5/11 A kérdező kommentje:
m............................m
2020. jún. 11. 17:16
 6/11 Argloss ***** válasza:
100%

Fordítás:

Az <a> tag "title" tulajdonságát lehetséges formázni?

Erre gondolok:

<a href="#" title="eztakaromformázni">ERRE VISZEM AZ EGERET</a>

---

Nem, de CSS3-ban van lehetőséged egyedi tulajdonságokat megadni, amiket úgy formázol ahogy csak akarsz.

https://stackoverflow.com/questions/2011142/how-to-change-the-style-of-the-title-attribute-inside-an-anchor-tag

2020. jún. 11. 17:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Én a <a href="title katolikus templom......................."(üres rész)-re gondoltam!!!!
2020. jún. 11. 17:41
 8/11 Argloss ***** válasza:

A "href" tulajdonság mutatja meg, hogy hová irányít a link, ezt általában bal alul ki is jelzik a böngészők. Formázni nem lehet.

<a href="https://gyakorikerdesek.hu" title="Gyakori Kérdések" custom-title="GyGyGyakori Kérdések" target="_blank">EZ A SZÖVEG OLVASHATÓ A WEBOLDALON</a>

2020. jún. 11. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem az agysejtjeim alszanak ki az ilyen kérdésektól.
2020. jún. 12. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Félek, hogy megérem az emojis domain neveket, na akkor húzzatok le a gépekről legyetek szívesek...
2020. jún. 12. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!