Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kezdő webdesignérként, vállalk...

Kezdő webdesignérként, vállalkozóként hogyan induljak el?

Figyelt kérdés
Ti hogyan indulnátok? Hogyan keresek ügyfeleket? Nem szeretnék alkalmazottként dolgozni.

2020. jún. 11. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon komolyan merülj el az online marketingben, mert a gatyád rámegy, ha rosszul futsz neki. Ez az első és legfontosabb tanácsom.
2020. jún. 11. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs kapcsolatod, akkor a legfontosabb a referencia. Készíts portfóliót, mint a grafikusok (a legjobb ha nem csak screenshotok, hanem kattintható demo is van). Anélkül nem fogsz megbízást kapni.

Egy bemutatkozó honlap sem hátrány.

Talán itt kellene kezdeni. Bár őszintén szólva kezdőként rögtön vállalkozást indítani kicsit merész húzásnak tűnik nekem.

2020. jún. 11. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed vegyèl fel egy seniort, aki kitanít a szakmára, ha nincs akkor kb buktad, mert nem tudsz minőséget produkálni, az olcsó gagyi piacon meg van még pár ezer indiai aki rajtad kívül pont ugyanazt tudja, csak olcsóbban.
2020. jún. 11. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
freelancer fiverr upwork
2020. jún. 11. 20:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, legjobb a 4/4 köszi.
2020. jún. 12. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobban járnál pedig ha elmennél egy céghez és kitanulnád a dolgokat. Mondjuk én a másik oldalon vagyok és a technikai dolgokkal foglalkozom, de szerintem a junior designerség se működhet másként.
2020. jún. 12. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
De egyébként freelancer oldalakon nézz körül (harcolhatsz az olcsó indiaiakkal) illetve rakj össze egy épkézláb portfóliót.
2020. jún. 12. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!