Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet átköltöztetni egy...

Hogy lehet átköltöztetni egy blogot a blogspotról valahova, hogy ne vegye duplikált tartalomnak a google? Wix en, blog.hun gondolkodom..

Figyelt kérdés

Volt egy már beindult blogom, adtam neki más url címet, azóta eléggé hátrarakott, most meg már bármit posztolok, most csináltam egy

"teszt bejegyzést is" , semmit sem indexel, semmit sem tesz be a google be, és a favcionom is eltűnt.

Élni él a blogom, instáról, faceről jönnek pl látogatók, csak a google be nem látni, és így jelentős hátrányba lettem.

De ha meg átköltözök, akkor meg az lesz a baja hogy duplikált tartalom gondolom, mivel a törlés után ott maradnak az üres url ek, stb, stb..

Vagy ha veszek egy saját domaint ott nincs ilyen gond?

2020. jún. 10. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Én inkább a WordPress.com-on regisztrálnék blogot. Átköltöztetném a bejegyzéseket oda, aztán a blogspotról letörölnék mindent. Ott hagynék egy bejegyzést, hogy elköltözött a blog és ennyi.

De még jobb, ha veszel egy domaint a RackForest-nél tárhellyel együtt, arra telepítesz egy WordPress rendszert. Sokkal szabadabb, több mindent be lehet állítani, mégis nagyon egyszerű. A legkisebb csomag 4.826 Ft / év + 3.048 Ft egy .hu domain két évre. Nem sok, úgyhogy én ezt választanám az ingyenesek helyett.

2020. jún. 10. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez jól hangzik, köszönöm!

Valószínűleg ez lesz, előbb utóbb meg csak eltűnnek a régi url ek.. Remélem nem lesz másolt tartalomnak érzékelve, annak ellenére is hogy letörlöm a régit.

Köszi még egyszer! :)

Igen látom, Wordpess, itt kicsi a tárhely, majd veszek egy csomagot, de ha nem kell ennyit szarkidni a SEO val, berakna a google be már megérte!

2020. jún. 10. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ha egyszer nincs fent, nem érzékelheti duplikált tartalomnak.

Ha úgy érted, hogy a WordPress.com-on veszel csomagot, inkább saját tárhelyet vegyél. A WP.com nagyon jó ingyenesben, de a fizetős túlárazott.

2020. jún. 10. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod oldani, hogy a régi oldalról 301-es http hibakóddal átdobódjanak a látogatóid az új oldaladra, akkor a Google is tudni fogja, hogy költöztetés történt. Ellenkező esetben elég sokáig duplikált tartalomnak fogja találni a keresőóriás.
2020. jún. 10. 22:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van, az első megoldásnál maradok! :)

Sajnos elég sokat tököltem a bloggerrel, de hogy úgy mondjam nem túl hálás..

Azzal indul, hogy ha 18+as a tartalom,(nekem olyan e mail jött a supporttól hogy "erotikus áthallású") kizárnak az adsense reklám lehetőségből.

Meg tök random az egész, valamit berak a google be, valamit nem, mostanában semmit, az url cim váltás óta.

A support meg semmire se reagál hónapok óta.

Az lesz amit elsőre írtál, mégegyszer köszönöm! :)

2020. jún. 10. 22:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Olyan átirányitást csak saját domainnal tudnék, most blogspot.com' vagyok.

Csak törölni tudom a blogot,meg átvinni a posztokat.

2020. jún. 10. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Jobb ár/érték arányú megoldás a blogginger.com, én is itt hosztolom az oldalaim.
2020. jún. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!