Hogy lehetne azt megoldani hogy jobban nézzen ki a footer?
Esetleg mondjuk a contact form-ot betehetnéd a main body-ba, úgy a footer-t jóval kisebbre állíthatod, a betűméret meg maradhat.
A contact form így amúgy is túl kicsi, szinte elveszik. A weboldal tetejére tehetnél egy navigációs sávot, pár opcióval benne és amikor az egyiket kiválasztják, az oldal oda gördül, amilyen szekcióra éppen rányomtál. Így sokkal használhatóbb lenne HCI szempontból is.
A footer-be nem tudom miért szükséges címet írni, hisz ott egy "About us" szöveg. Arra rákattintva úgyis gondolom egy új oldal nyílik meg, oda le tudod írni a címet is. Legalábbis én nem látom értelmét a footer-be ezeket az infókat feltüntetni.
Vagy ha mégis ragaszkodsz ezek feltüntetéséhez, akkor már fat footer-t kell használj, de az így eleve offos, mert fixed-re van állítva és kitakarna mindent.
Bár a html-ben fel van tüntetve Facebook, Twitter, YT és Insta, azokat nem nagyon látom hol vannak elhelyezve.. Na azoknak az ikonjait szerintem érdemes lenne a footer-ben elhelyezni.
Arra figyelj, hogy responsive legyen a weboldal, főleg a footer-nél, mert 4-5 oszlopban is elkezdtél elhelyezgetni dolgokat.
Ajánlanám, hogy oszd fel őket div-ekre, és egy megadott pixelnél rakja mindegyik div-et egymás alá.
Még valami apróság ezek utánra. Miután megnyitom a menüt, jó lenne egy X gomb amivel be is tudom csukni. Nem tudom mennyire jó ötlet ázlátszóra tenni a hátterét, mivel így eléggé bezavar a header is, meg alig is látni.. Vedd kicsit sötétebbre.
Ja meg ha egyszer életre is kelted ezt a weboldalt, akkor azt a rusnya hátteret is változtasd meg valami normális színre :)
Talán ez a pár dolog adott némi löketet. Belenyúlni nem nagyon akartam a kódba, mert akkor már inkább nulláról kezdeném az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!