Melyik a legjobb ingyenes weblapkészítő?
html-hez, php-hez meg ilyesmikhez nemértek szóval ilyen atw-t meg hasonlókat ne írjatok..
mlapot ismerem meg a lapunkat..mlap régen sem volt valami jó, de most aztán tényleg egy sz*r..lapunk az egész jó de kíváncsi vagyok hogy van-e jobb..
ŐŐmm igen :)
8 éve készítgetek portálokat és nekem az mlap meg a lapunk.hu meg az ilyen szarok nem nagyon jöttek be :S:S
ha rámhallgatsz akkor gportált csinálsz az első azthiszem 2 hét ingyenes utánna egy smst kell küldeni,megvan adva hogy melyik számra és örökre tied lehet a portál :)
Ez lenne a legjobb választás :)
De ha gondolod írj privátba és segítek^^
Rengeteg weblapkészítő rendszer van, de az, hogy _neked_ melyik a legjobb, attól függ, mi vele a célod, mire kell, milyen elemek a fontosak. Nincs egyetlen, abszolút legjobb!
Nézz körül pl. itt van pár kipróbálható rendszer [link] .
Vannak webhely, ahol van ingyenesen használható rendszer pl. Drupal, de ha van tárhelyed, akkor aztán válogathatsz a rengeteg opensource keretrendszer közül.
Az pedig, hogy a jelenlegi lapotokat sz*rnak gondolod, valószínűleg nem az alap rendszertől függ :)
A LEGJOBB AZ UCOZ!!!!!
írj e-milban nekem ha valamit nem értesz rajta!!!
honlap44@gmail.com
én utálom a lapunk hu mert én még nem csináltam semmit de mégis ezt teszik velem Tiltva vagy, te nem regisztrálhatsz!
Ha érdekel fizetős megoldás tiltásod feloldására
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!