Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan működik egy wordpress...

Hogyan működik egy wordpress weblap értékesítése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekel a wp téma , így elkezdtem kutakodni , közel nem járok olyan szinten hogy minőséget gyártsak / értékesítsek , szimplán érdekel a menete.

Szükségem van egy domain-re , illetve egy tárhelyre.

Na már most ezt nekem vagy a megrendelőnek kell megvásárolni?

Illetve ha elkészítek egy weblapot , azt azután folyamatosan én kezelem ha szükség van rá vagy ez már másnak a dolga?

Hisz gondolom azért fizet érte valaki , mert nem ért hozzá.

De nyílván már több 10 weblapot nem olyan egyszerű napi szinten karbantartani.

Én fizetek a sablonokért/bővítményekért és ezeket belekalkulálom a végösszegbe?

Ha ez egy webshop , kire hárul a felelősség?

Időközben még lehet eszembe fog jutni pár kérdés , igazából az értékesítés menetében minden érdekel , szóval nyugodtan megoszthattok + információkat ezzel kapcsolatosan.

Kiemelem mégegyszer vonzz a téma , és érdekel minden részlete , de csak érdeklődés szintjén merültek fel bennem a kérdések.

2020. máj. 30. 16:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálad is kint lesz hogy fénymásolást, szórólap és weboldal készítést vállalunk?!

"Szükségem van egy domain-re , illetve egy tárhelyre."

Telepítened kell a gépedre valamilyen webszervert - pl. WAMP-ot.

Itt beüzemelheted a WP-t, Joomlat, Dropalt, vagy akármit.

Amennyiben távoli a kapcsolat a "megrendelőddel", szükséges lehet egy tárhely és domain név NEKED. Ahol Ő is megtudja nézni.

Tehát NEM az Ő tárhelyén csinálgatod!!!

"Illetve ha elkészítek egy weblapot, azt azután folyamatosan én kezelem ha szükség van rá vagy ez már másnak a dolga?"

Megegyezés és szerződés kérdése.

Ez lehet tartalom feltöltés vagy technikai karbantartás havi díjért. Illetve katasztrófa elhárítás.

- Biztonsági mentést lehet 100% automatizálni. Nekem is email-ban jön minden nap.

"Én fizetek a sablonokért/bővítményekért és ezeket belekalkulálom a végösszegbe?"

Igen, így a legtisztább. Végül is Te tudod mikre van szükség. Melyik stabil és megbízható. Probléma esetén is téged fog a megrendelő megkeresni.

"Ha ez egy webshop , kire hárul a felelősség?"

Briliáns kérdés, amire kíváncsian várom magam is a válaszokat.

Ez kitehetne vagy 30 oldalt a szerződésben.

pl. Mi van akkor ha:

- lejárt a támogatási idő.

- a vásárolt bővítmény fejlesztője lelép, nem fejleszt tovább

- ha a kódban biztonsági rés van.

- ha a tárhely szolgáltató vált 3 hónap múlva teszem fel php 7-ről 9-re...

- ha licensz sértést követsz el. Ingyenes sablon üzleti célra, de nevet, linket bent kell hagynod - azt NEM módosíthatod. Itt pl. [link] szerintem megsértik!

- kinek a feladata a kiszolgálón a beállítások elvégzése (gondolok pl. Apache kiszolgálón a .htaccess fájlban található beállítások megírására)

...

"Időközben még lehet eszembe fog jutni pár kérdés , igazából az értékesítés menetében minden érdekel, szóval nyugodtan megoszthattok + információkat ezzel kapcsolatosan."

Felteszem, szinte mindent tudsz a modern:

- html, css a leírónyelvről

- javascriptről, ismersz ilyen keretrendszert

- a php és SQL nyelvek sem jelentenek kihívást. A webshop tulajt ezért nem kell elhajtanod azzal, hogy nincs bővítmény az elképzelésére.

- Még esetleg szakjogászt érdemes bevonni a témába. Ha nem csak érdeklődés szint.

2020. máj. 31. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!