Milyen szintű számítógépes ismeret birtokában érdemes beiratkozni weblapszerkesztői tanfolyamra?
Az alapfogalmakkal legyél tisztában! Szóval oprendszer ismeretek, ne okozzon gondot másolni, áthelyezni, törölni, parancsikont létrehozni, dokumentumot megnyitni, ilyesmik. Lehet, hogy röhejes, de nagyon sokan úgy iratkoznak be informatika tanfolyamra - nem alapfokúra - hogy még a Wordöt se tudják elindítani.
Nem árt, ha tudod, hogy mi az a kiterjesztés, hogy lehet egy dokumentumot mondjuk jegyzettömbbel, vagy más alkalmazással megnyitni, hogy lehet kiterjesztést emgváltoztatni, stb.
Egyébként milyen tanfolyam ez? Mert bár az előttem szólókkal ellentétben én nem tartom hülyeségnek, hogy valaki tanfolyamra iratkozzon be, csak sok tanfolyam egy nagy nullát ér. Tapasztalat. Engem tavalyelőtt próbáltak rábeszélni egy "profi weblapszerkesztői tanfolyamra", csupán fél millió forint értékben, asszem másfél éves tanfolyam lett volna. Megnéztem a tematikát, meg hogy milyen papírt ad, és kb. arra a szintre lehetett vele eljutni, amit egy jobb általános iskolai szakkörön is megtanítanak. Szóval vigyázni kell, mire iratkozol be, nehogy feleslegesen dobd ki a pénzt!
Én se tartom hülyeségnek az ilyen tanfolyamokat. Épp az idén iratkoztam be egy ilyenre, jövö tavasszal lesz vége. Középfokúra járok. Ha nem feljtem el, megírom majd mire jutottam vele.
Lehet, hogy majd később a webprogramozással is megpróbálkozom, de az már komolyabb szint, kétszer annyi idő, és anyagilag is komolyabb.
09:42: Valahol jogos amit irsz, de "jobb korokben" a "progival" valo weblapkeszitest nem nevezik weblapkeszitesnek.
Igazabol, a problema ott kezdodik, hogy egy weblap elkeszitesehez kell: html, php, javascript, sql, css, es esetleg flash. Es egy kis kepszerkesztesi ismeret sem art.
Ezeket nem fogjak "weblapszerkeszto tanfolyam"-on megtanitani, attol tartok. Max html, esetleg pici css. Ez jo kiindulasnak, de a boldogulashoz keves. Es ezt ingyen is meg lehet tanulni, othon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!