Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol csináljak weboldalt ha...

Hol csináljak weboldalt ha nem szeretnék fizetni semmiért és szeretnék egyszerre több oldalt is működtetni?

Figyelt kérdés
Egy blogot és egy filmes oldalt csinálnák. Mindig le írnám a legújabb híreket és írnák róla egy relatív kritikát.

2020. máj. 14. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
FAcebook, vagy blog aztán csókolom. Lehet írni.
2020. máj. 14. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Blogot akarsz, vagy weboldalt? Bloghoz ugyanis vannak kiforrott szolgáltatások. Külföldiek közül a Blogspot.com-ot tudnám említeni, hazaiak közül pedig a blog.hu-t. És igen, ingyenes.

Ha midnnképp "rendes" weboldal kell, akkor regisztrálsz valami ingyenes szolgáltatóhoz (atw.hu például), és oda feltöltöd a weboldaladat.

2020. máj. 14. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem erőltetném.
2020. máj. 14. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésedben benne rejlik a válasz is.

"Működtetni". Tehát valaminek vinnie kell. Tehát valamilyen költséged lesz. Költség alatt érthető: idő, pénz.

Valahol erőforrást fog emészteni: pénz

Valakinek karban kell tartania: idő

2020. máj. 15. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen helyesírással nem erőltetném egyiket sem (nem bántásból, csak, tudod, egy blog ezzel a helyesírással már a 3. sorral megtizedelheti az olvasók számát).

Én a nethely.hu-t ajánlanám ( [link] Ott kaphatsz ingyen tárhelyet (0.5GB) és ingyenes domaint (aminek megvannak a maga hátrányai is), illetve sokfajta CMS-t telepíthetsz rá, pl. Wordpresst, ami a bloghoz elég kellemes lehet.

Ha viszont ezekből a szavakból nem sokat értettél meg, akkor tanácsolom, hogy vegyél részt informatika órákon (most mondjuk ez szívás :D), vagy nézz fel webnode.hu-ra. Ingyenes domain, tárhely, semmivel nem kell bajlódnod. Csak egy sablont kell telepítened, majd azt személyre szabhatod, ahogy csak szeretnéd ( [link]

2020. máj. 15. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

5-dik vagyok.

Itt vannak a linkek újra, mert az előbb rosszul írtam őket:

[link] (webnode használata)

[link]

és nem webnode.hu, hanem

[link]

2020. máj. 15. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!