Honnan tanulhatnám meg, a html nyelvet?
Még csak 12 éves vagyok, 1 éve 20 honlapot csináltam dreamvieerbe, de ez nekem nagyon egyszerű. 1 nap alatt simán kész is van 1 honlap. Ezért szeretném megtanulni a html nyelvet. Gépelni is szeretek. Úgyhogy, linkeket, videókat kérnék.
Ui: A css is érdekelne
Fősulis tanárom egy nagyon jó jegyzetét ajánlom. Teljesen az alapoktól kezdi, és ebből értettem meg mindent!
"HTML", "CSS" egy alap oldalhoz bőven elég.
"PHP5" Dinamikus oldalakhoz kell, de ez már jókora programozó tudást igényel, pl. web áruházak (De ide már köztelező a HTML + CSS)
"FLASH" Mondhatni a legnehezebb, de kinek mi nehéz.
1 flash alapú oldal: [link]
PHP5 az magával hozza a MySQL adatbázis-t amihez a PHP-val ellentétben nem programozói tudást igényel, hanem tervezői késséget.
PHP5 viszonylag a könnyű nyelvek közé tartozik. Van 1 könyv amivel viszonylag egyszerü elsajátítani, de ha meg akarod tanulni akkor félév tuti elmegy vele, nekem 7,5 hónapomba telt.
1032 oldal megbirkózól vele? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!