Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van itt olyan akinek van...

Van itt olyan akinek van saját weboldala, és azzal pénzt is keress? Vagy volt ilyen oldala?

Figyelt kérdés

Terveimben szerepel egyet csinálni, csupán kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, sőt ha nektek be is jött ez, akkor motivációként is szolgálna nekem.

Ha van oldalatok, és kerestek is vele, akkor mennyit?

Köszönöm előre is az értelmes hozzászólásokat. :)

2020. máj. 1. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valódi forgalom nagyon nem fog magától jönni, azt remélem tudod! Még egy gyönyörű, kézhezálló webshopot is folyamatosan promótálni kell, ne vicceljünk már! Ezzel kapcsolatos terveidről nem írtál, így eléggé szükségtelen információ számodra, hogy más mennyit keres. Inkább a "te hogy generálsz forgalmat a csak tartalmakból álló oldaladra, hogy pl. affiliate bevételből már el lehessen éldegélni?" lehetne célravezető kérdés...
2020. máj. 1. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele barátom, elég nyers lett a hozzászólásod, kissé aggresszív is. Tudom hogy karantén meg minden szarság van, de nyugi.

A kérdésem azért írtam ki hogy motivációként szolgáljon nekem, és másoknak akik ilyesmit terveznek, továbbá kíváncsiság hogy milyen sikereket értek el mások, nem tudom hogy miért tértél ki itt erre:

"Ezzel kapcsolatos terveidről nem írtál, így eléggé szükségtelen információ számodra, hogy más mennyit keres". Kérdeztem valamit, de te egyáltalán nem arra válaszoltál. Direkt nem tértem ki a terveimre, ha nem fordult volna meg a fejedben. Biztos szeretnek veled beszélgetni az emberek, ha ennyire figyelsz.

Most pazaroltál az én időmből, meg a sajátodból is ezzel az "értékes" hozzászólásoddal. :)

2020. máj. 1. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz magadnak bármilyen weblapot, azzal még NEM keresel egy fityinget se.
2020. máj. 2. 07:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2000-es évek közepén volt több weboldalam több témában és elég sok bevételt hoztak. De manapság nem lehet ilyesmivel pénzt keresni, max ha webshopot csinálsz, de még ott is minimális haszonnal kell dolgoznod, ha versenyképes akarsz lenni mert ott a csomó szlovák román webshop akik az alacsonyabb ÁFA miatt olcsóbban tudnak mindent adni és a szállítás meg ugyanannyi.
2020. máj. 2. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy egy weboldallal "pénzt keresel", több tényezőtől is függ:

Előszöris, nem mindegy, hogy hogyan keresnél vele pénnzt; webshopod lenne, vagy egy blogot nyomatnál tele Google-ös reklámokkal?

Függ a weboldalad kezelhetőségétől. Mennyire könnyű a felhasználónak használni az oldalt, milyen gyorsan lehet navigálni, milyen sebességgel töltődik az oldal? Ezen tényezők negatív irányba billenése csorbíthatja a felhasználói élményt, és nem biztos, hogy később visszalátogatnak az emberek.

A weboldal látogatottsága:

Magyarországon a napi 500 látogató elég jónak számít, az 1000-2000 kb. a maximum, ha egy magyar weboldal (legalábbis pl. egy blognál) látogatottságáról beszélünk. A reklámokból szerzett bevétel függhet az oldal látogatóinak számàtól.

De ha ezek mind megvannak, és mindent jól csinálsz, akkor sem kell feltétlen milliós összegekre számítani. Ez egy kiszámíthatatlan rendszer.

Továbbá az sem àrt, ha a domain neved rövid, tömör, lényegretörő, ami lehet egy szójáték, a sajàt neved stb.

És tudom, hogy a kérdésedre ez sem válasz, de gondoltam, megosztom Veled, hogy mire kell számítanod.

2020. máj. 2. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
#2 Én 500 milliárd eurót keresek a weboldalammal naponta. remélem ez elég jó motiváció.
2020. máj. 3. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 csak épp nem találod mi? 🤣
2020. máj. 4. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!