PHP select MYSQL segítségre volna szükséegm?
Adott az alábbi kód: https://pastebin[pont]com/f3LWuFDz
Egy legördülő menüből ki lehet választani egy felhasznáót és kilistázná azt a sort ahl ő a felhasználó.
A felhasználókat is adatbázisból szedi ez rendben is van, de nem jeleníti meg a sorokat. Sejtem hogy hol a hiba meg is jelöltem egy komment-el de sajnos nem tudom mit kellene oda beírni hogy jó legyen.
Előre is köszönöm a segítséget!
Neked nem sql probléma van, azt leszámítva, hogy szűretlen adatot fogadsz a felhasználótól, így bárki kilopja az adatokat, vagy kitörli az egészet.
Ami a te problémád, hogy kevered a html form-ot, amit a felhasználótól kérsz be, azzal, amit korábbn kértél le user-listát.
Ha egy fájl az egész php-d, akkor szét kellene választani isset($_POST)-szerű valamivel.
Ami neked a kommented utáni sorba kell (és akkor már szűröm is neked sql inject ellen picit, bár jobb lenne prepared statement):
$nev = $_POST["categories"];
bocs, csak ígértem, hogy szűröm XD
$nev = mysqli_real_escape_string($_POST["categories"]);
Jó a sejtésed.
A $row változónak a while cikluson belül van értelme - ott listázod ki a felhasználókat.
Utána a listából kiválasztott elemet, kell "elfogni" - itt egy kódrészlet hozzá:
Köszi mindenkinek, sikerült összehoznom.
Mentek a zöld kezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!