Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol és hogyan tudnák magamból...

Hol és hogyan tudnák magamból Webdesignert csinálni?

Figyelt kérdés

Mindig is érdekelt a Designer munka, nézegettem az online tanfolyamokat, de sokan írták hogy csak pénzlehúzás stb.

Mit tanácsolnátok hogyan kezdjem el az alapokat?

És ha már eljutok odáig, hogy jól megy, hogyan tudnák ebből pénzt is keresni?

Előre is köszönöm!

(Photoshopban van némi tapasztalatom, lemezborítókat készítettem, tudom ez nagyon kevés, de gondolom valamennyit azért számít)

2020. ápr. 26. 19:44
 1/6 A kérdező kommentje:
*tudnék, mielőtt szétszednek :D
2020. ápr. 26. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt megtalálod az alapokat.

[link]

Nem tartom pénzlehúzásnak a tanfolyamokat sem, ha használható tudást adnak.

Aztán ha meg van, akkor megpróbálsz elhelyezkedni vele dolgozni, vagy csinálod maszekba vállalkozóként.

2020. ápr. 26. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdesz HTML5-öt meg CSS3-at tanulni, aztán a CSS-ben jobban elmélyedsz, selectors, Pseudo-classes, floats, flexbox, grid, transitions, transforms, aztán átnyargalhatsz a js-re is, utána a dizájn alapokkal is megismerkedsz, erre vannak jó youtube videók, meg ha van egy kis érzéked hozzá az nagy előny. De ebből itthon megélni nem fogsz, mert kvázi ma már bárki letölthet a netről egy neki tetsző sablont, az IT-s haverja meg átalakítja neki két sörért.
2020. ápr. 27. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldonteni, hogy a kerdezo vagy a valaszolok nem tudjak a kulonbseget a designer es developer kozott.
2020. ápr. 27. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:

@10:16

Manapság létezik még olyan webdesigner pozíció, ahol szóba állnak veled úgy hogy nincs magabiztos html, css tudásod?

2020. ápr. 27. 10:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Itthon ez a webdesigner dolog soha nem is létezett. Sőt még a front end developer sem igazán működik itthon mert mindenhova mindenest keresnek. Most ha vállalkozóként akarsz dolgozni hogy magyarázod el Pista bácsinak, hogy ez csak a frontend pengessen ki érte 50 ezret aztán keressen egy back end developert aki megoldja hogy működjön is még 100 ezerért. Pláne azt hogy itt egy képfájl, ezt küldje el a front end fejlesztőnek az meg majd tovább küldi a back end fejlesztőnek aztán végül lesz 200 ezerért egy alap oldala. Miközben találsz olyat aki 20 ezerért megcsinálja neked.

2020. ápr. 27. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!