Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi van akkor, ha a google...

Mi van akkor, ha a google gyereknek néz?

Figyelt kérdés

Regisztrálni akartam egy gmailes címet, adatokat pedig csak úgy beírtam, mert semmi közük hozzá. Erre kiirta, hogy be kell töltenem a tizennyolcadik életévemet ahhoz, hogy regisztráljak egy gmailes címet. Túl a 18-on, oh de még mennyivel:)

És az a baj, hogy most nem tudok regizni semmit sem. Megoldás? Hogyan bizonyítsam be, hogy elmúltam régen 18?

2020. ápr. 25. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Nehéz elhinni, hogy elmúltál 18 ha egy egyszerű gmailes regisztrációt nem tudsz megcsinálni.

Remélem nem fog senki tippeket adni hogyan hazudd magad 18+nak.

2020. ápr. 25. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Arra esetleg nem gondoltál, hogy azért kérdezi meg azt a szupertitkos és bizalmas információt, hogy melyik évben születtél, hogy a google hatalmas teljesítményű szerverei bonyolult algoritmusok segítsével abból számolják ki hány éves is vagy?
2020. ápr. 25. 17:19
 3/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%
anyukadnak vagy apukadnak, vagy nevelodnek szolj
2020. ápr. 25. 17:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó, tehát azt hiszem nem értettétek. Régen elmúltam 18, tehát be tudom bizonyítani személyivel is. A kérdés az, hogyan hozzam ezt a google tudomására is.
2020. ápr. 25. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
A születési évedet féltél neki megadni, de személyidet elküldenéd. Hát ritka nagy barom vagy, akárhány éves is vagy.
2020. ápr. 25. 17:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Nincs más lehetőség, és mint említettem gyorsan akartam regizni egy gmail címet. De mit várjunk a gyakori kérdések suttyóitól, ezt a problémát SEM sikerült megoldaniuk:-D
2020. ápr. 25. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem érted??? Megadod a valódi születési évedet és regisztrálsz! Ennyire hülye nem lehetsz...
2020. ápr. 25. 19:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem érted? MÁR nem fogadja el, az előzőek miatt.
2020. ápr. 25. 19:28
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem kellene hazudozni.
2020. ápr. 29. 07:16
 10/10 A kérdező kommentje:

Sajnálatos, hogy nem tudtak most sem segédkezni, hiába törlik a kommentemet, amit bejelentgetnek, akkor sem tudtak, mert ide nagyrészt csak az okoskák járnak :D

Mikor kimerült a "DEHÜJJEVAGYOLTE" stílusú válaszadók száma, a valódi segítség elmarad. Egyetlen hiba: És szétszednek, sose feledd el. Aki erre az oldalra jár: MEg is érdemli.

2020. ápr. 29. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!