Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik ffmpeg telepítőfájlt...

Melyik ffmpeg telepítőfájlt kell webhostingra feltennem?

Figyelt kérdés

A ffmpeg.org oldalon van fent középpen egy Download Source Code, alatta meg linux, windows meg macOS típusok.

Én annyit tudok a szerveremről, hogy linux-os, ez a processzor verzió: 3.10.0-1062.1.1.el7.x86_64, és arhitektura: x86_64

Na de akkor melyik verzió kell nekem, mert ehhez nem találom.

Vagy elég a fent középpen megadott letöltés (ffmpeg-4.2.2), mert az mindenre jó?

Cpanel fájlkezelővel fel tudom rakni, arra van sok leírás, egy verziót már felraktam, de ott egy amd megjelölés, ami gondolom nem véletlen van, így elbizonytalanított....

2020. febr. 2. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:

sehogy, mert futtatni nem fogod tudni.

ha még is tudod futtatni, és leterheled a szervert vele, hamar kivágnak.

2020. febr. 2. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
PHP bővítményt kell feltelepíteni a webszerverre, ami húzza magával az ffmpeg-et is. Na már most, ezt a webhosting nem fogja neked megtenni, tehát ha tényleg szükséged van rá, akkor azt javaslom, hogy költözz át menedzselt vps-re.
2020. febr. 2. 23:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyáltalán azért is merült fel ez, mert a phpvibes nevű videómegosztó cms portál rendszerkövetelményei közt a sima hosting is opcióként fent van... Itt: [link]
2020. febr. 3. 00:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben megpróbálhatod a static buildet:

[link]

Csomagold ki és ftp-n töltsd fel a tárhelyre egy olyan mappába, ami az open_basedir-en belül van (phpinfo()-ból olvashatod ki).

Az ffmpeg állománynál adj futtatási jogot a tulajdonosnak és csoportnak!

Vagy működik vagy nem... Ha nincs letiltva az exec() php-ban, akkor elvileg működnie kell, de elképzelhető, hogy normál használat során valamilyen korlátba fogsz ütközni (erőforrás limit, stb.).

2020. febr. 3. 01:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy ott írják, de egy webhosting nem fogja kikapcsolni a safe_mode -ot, illetve engedélyezni az exec() shel_exec() függvényeket.

Ha még is, akkor az nagyon gáz és törhető, ami nem szerencsés.

2020. febr. 3. 11:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, beszéltem a hosting céggel, nem engedik, vps-t javasolt, ez lesz a megoldás. Van 45 nap refund lehetőség is.
2020. febr. 4. 00:01
 7/8 A kérdező kommentje:
És igen, az exec alapból le van tiltva amivel ugye összefügg.
2020. febr. 4. 00:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Te, sehogy nem tudod!

A rendszergazda tudná, de ő meg nem fogja.

Mivel ki kell hozzá kapcsolni a SafeMode -ot.

Azaz a biztonsági módot.

Viszont így mindenféle futtatási jogot kapnának a felhasználók, ami súlyos biztonsági kockázatot jelent.

Ha a szerveren csak 1 ember fiókját feltörik, akkor az egész szerver, minden weboldalát megtudják fertőzni.

Így ez kizárólagosan csak saját szerver, vagy VPS esetén lehetséges.

2020. febr. 6. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!