Ezt írja ki az általam kezelt összes oldalon: You do not have access to your publishing privileges
We temporarily limit actions people can take on Pages they manage when their Pages violate our policies.
Lefordítottam, úgyhogy tudom, mit jelent, de tudom, hogy szegtem meg a szabályokat. De nrm tudom, hogy mit lehetne tenni ellene. Kérlek titeket, hogy segítsetek! Előre is nagyon köszönöm!
2019. dec. 16. 07:31
1/8 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel, hogy mit lehet tenni. Nem a kritizálásokra vagyok kiváncsi. Gondolom, te nem vagy rajta a közösségi oldalakon. Én nem nyomkodom mindennap a telefonomat, nem Facebookozom állandóan, de azért még ez zavar. Mert a normális embereket zavarja, ha korlátozzák valamiben úgy, hogy nem csinált semmi rosszat. Gondolom, te örülsz, ha olyannal vádolnak, amit nem tettél meg. Én segítséget kérek. Aki nem tud segíteni, az ne írjon ide!
2019. dec. 16. 08:03
2/8 A kérdező kommentje:
Különben a profilommal tudok közzétenni dolgokat, azt kipróbáltam. Csak az oldalaimmal nem tudok, pedig az fontos lenne (Nekem fontos, nem kérek kritizálást. Biztos az itt kritizálóknak értelmes hobbijuk van, mint például megoldják a relativiás elméletét, vagy az óceánt tisztítják, vagy nem is tudom. Én speciel magazint akarok indítani, nnak az oldalára szerettem volna bejegyzést rakni. De gondolom, ez sem értelmes. Vagy mikor a kedvenc énekesnőm a róla szóló rajongói oldalamon megköszöni a támogatásomat, az számomra öröm. Úgyhogy fogja már fel mindenki, hogy én nem a telefonomat pötyögöm egész nap, van életem, vannak hobbijaim. De a hobbijaim közé tartozik ez is, és nem szeretem, ha korlátozzák azt, amit csinálok).
2019. dec. 16. 08:19
3/8 Shaddark válasza:
Szerintem nézd át az aloldalaid nincs-e rajta politikai vagy más (etnikai, anti-"pc" ) állásfoglalás vagy ilyesmi és ha van akkor töröld őket.
2019. dec. 16. 10:07
4/8 anonim válasza:
Plusz nem tudsz mit tenni, csak várni.
"We temporarily limit actions" azaz valamennyi időre felfüggesztették a tevékenységi lehetőséged.
Ez 1 hét és 1 hónap közt szokott változni.
(kritikus esetben, akár végeleges is lehet)
És persze mivel tudod miért kaptad, a jövőben ezt mellőzd, mert nem csak felfüggesztik a tevékenységed, hanem törlik is fiókod, minden oldallal együtt.
2019. dec. 16. 11:12
5/8 anonim válasza:
Tudsz például várni, és ezentúl ne szegd meg a szabályokat.
2019. dec. 16. 12:48
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mivel szegtem meg a szabályokat. Bocsi, a leírásban kimaradt a nem szó. De ha mondjuk csak az egyik oldalamon szegtem meg valamit (nem tudom, hogy mit), akkor miért nem csak azt tiltják le?
2019. dec. 16. 17:44
7/8 anonim válasza:
#6 nem az oldalad kapta a büntetést, hanem te.
2019. dec. 18. 18:29
8/8 A kérdező kommentje:
De mit lehetne tenni? Már írtam nekik, de még választ sem kapok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!