Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy tudnám responsive módban...

Hogy tudnám responsive módban is fixálni?

Figyelt kérdés

Üdv!

Még kezdő vagyok és csinálok egy egyszerű statikus weboldalt. Abba a problémába ütköztem,hogy a footer alján szeretnék elhelyezni három darab kis képet (credit card logo). Nagy képernyős nézetben szépen a közepén van viszont ha váltok responsiv nézetbe akkor elcsúsznak balra a képek, a szöveg marad középen. Az igazítást text-align:center; -el oldottam meg, bootstrappel dolgozom. Csatolok egy képet is a problémáról hátha valaki tudna valami tanácsot adni.. Kutakodtam már a neten, de eddig nem működött semmi így megpróáblom itt is.

[link]

A fenti a nagy képernyős módban amikor jó, az alsó pedig amikor mobilos nézetben elcsúszik.

2019. nov. 29. 02:25
 1/4 A kérdező kommentje:
nagyon megköszönném ha valaki tud és hajlandó lenne segíteni! :)
2019. nov. 29. 02:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

text-align:center ez lesz a probléma. Ahogy a nevében is benne van, ez a text-et alignolja.

A bootstrap lényege, hogy nem te adod meg az elhelyezkedést konkrétan, hanem a beépített bootstrap osztályokat használod.

A képet berakod valami objektumba (div talán, de nem vagyok otthon annyira a html5 konvenciókkal/trendekkel), és annak megadod osztálynak, hogy center-block, és style-nak hogy margin: 0 auto;

2019. nov. 29. 09:21
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2019. nov. 30. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Növeld 5-re a bla értékét.
2020. jún. 29. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!