Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Akinek lesz majd egy "kis"...

Akinek lesz majd egy "kis" ideje vetne egy pillantást erre a css kód táblázatra?

Figyelt kérdés

mediafire.

com/

file/

mbzxaz0e50y8ect/css.xlsx/file

Több oldalról próbálom lefordítgatni a css-kódokat, hogy aki nem annyira mozog a css-ben otthon, akkor annak hátha segít. Tudom, hogy angolja messze nem a legjobb, és sokszor google-fordítósnaktűnik, de van ahol nem lehet értelmesen lefordítani , hogy mit is csinál a tulajdonság. (ui.:Tudom teljesen értelmetlen/felesleges, hiszen ott az internet és mindenki mindent megtalál, csupán szabadidőmben el kezdtem csinálni, már nem is tudom mita csinálom). Mi a véleményetek róla?

2019. okt. 16. 23:26
 1/5 A kérdező kommentje:
ui.:még elég foghíjas, de csinálgatom, +ha már elkezdtem befejezem, még ha teljesen felesleged és időpocséklás is (nem mellesleg tudom, hogy kb google translate-tel jobabt lehetne csinálni, de a semminél 1 fokkal talán jobb)
2019. okt. 16. 23:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 70-es években valóban hasznos lett volna. Ma egy kicsit nevetséges.
2019. okt. 17. 00:07
 3/5 Argloss ***** válasza:
100%

Ööö. Mmmm. Nem biztos, hogy ez így a legjobban követhető elrendezés, No meg a megfogalmazás se feltétlenül a legjobb.

Érdemes lenne inkább egy ehhez hasonló weboldalban gondolkodnod, ahol a kódok működését be is mutatod:

[link]

2019. okt. 17. 00:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Táblázat? Pláne zárt forráskódú Excelből? Fájlmegosztó oldalra feltöltve?

Inkább szállj be a Mozilla Developer Network Web Docs fordításába:

* [link]

a CSS dokumentációjuk:

* [link]

sokkal részletesebb: a tulajdonságok leírásaiban szerepel:

* a szintaxis

* a tulajdonságok értékeinek leírása

* használati példák

* melyik szabványban található meg

* milyen böngészőkkel kompatibilis

2019. okt. 17. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Hallod, ne égesd már magad még a kiemeléssel is plez...
2019. okt. 21. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!