Akinek lesz majd egy "kis" ideje vetne egy pillantást erre a css kód táblázatra?
mediafire.
com/
file/
mbzxaz0e50y8ect/css.xlsx/file
Több oldalról próbálom lefordítgatni a css-kódokat, hogy aki nem annyira mozog a css-ben otthon, akkor annak hátha segít. Tudom, hogy angolja messze nem a legjobb, és sokszor google-fordítósnaktűnik, de van ahol nem lehet értelmesen lefordítani , hogy mit is csinál a tulajdonság. (ui.:Tudom teljesen értelmetlen/felesleges, hiszen ott az internet és mindenki mindent megtalál, csupán szabadidőmben el kezdtem csinálni, már nem is tudom mita csinálom). Mi a véleményetek róla?
Ööö. Mmmm. Nem biztos, hogy ez így a legjobban követhető elrendezés, No meg a megfogalmazás se feltétlenül a legjobb.
Érdemes lenne inkább egy ehhez hasonló weboldalban gondolkodnod, ahol a kódok működését be is mutatod:
Táblázat? Pláne zárt forráskódú Excelből? Fájlmegosztó oldalra feltöltve?
Inkább szállj be a Mozilla Developer Network Web Docs fordításába:
* [link]
a CSS dokumentációjuk:
* [link]
sokkal részletesebb: a tulajdonságok leírásaiban szerepel:
* a szintaxis
* a tulajdonságok értékeinek leírása
* használati példák
* melyik szabványban található meg
* milyen böngészőkkel kompatibilis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!