Digi netnél hogy leehet saját webszerverem?
Figyelt kérdés
Üdv mindenekinek.
Van egy otthoni digi net, megosztva, wifin kapcsolódunk hozzá. Szeretnék egy otthoni webszervert üzemeltetni, egy iylen kisebb weblap lenne, de jó lenne ha el tudnám érni külsőleg. Sajnos azonban ez nem megy.
Mikor itthoni mobilról megyek rá, úgy bejön, és az ip címemről is bejön, de ha más akarja megnyitni valahonnan máshol(nem ezzel a nettel) akkor elérhetetlen a szerver. Mit csinálok rosszúl? Váltsam le a digit esetleg? Nagyon zavaró a probléma!
2019. aug. 25. 14:37
1/4 anonim válasza:
Keress rá a port forwarding kifejezésre.
3/4 anonim válasza:
Külső IP, dyndns, port forwarding, majd telefon a Diginek, hogy vegyenek ki NAT mögül. Én péntek délután 6-kor hívtam őket, elmondtam mit szeretnék, 2 perc múlva jött az sms, hogy 24 órán belül elhárítják a problémát, végül 10 perc múlva már nem is voltam NAT mögött.
4/4 A kérdező kommentje:
Telefonáltam a diginek, és nat mögött voltam, azt mondták, 72 óra múlva kiszednek nap mögül(maximum).
Köszönöm a válaszokat. Mégis marad a digi :D
2019. aug. 25. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!