Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen ez az oldal? Támogatnád...

Milyen ez az oldal? Támogatnád szellemileg?

Figyelt kérdés

Szerintetek hasznos lehet egy ilyen témájú oldal?

Az apró hirdetőkben feladott dolgok elsikkadnak, itt viszont megtalálhatóak, a történetekkel együtt is akár.

Jogilag nagyon gázos lehet? (bár amiket ma megcsinálnak)..

[link]

2010. júl. 12. 14:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát ez nem volt hosszú életű.....
2010. szept. 26. 22:33
 12/19 A kérdező kommentje:

Mármint mi?

Nem sok időm van mostanában kódokkal szorakozni nameg a látogatottság növelés is fejtörést okoz..

De ha érdekel vkit tuladnék az "oldalon minden joggal"

2010. szept. 26. 22:38
 13/19 A kérdező kommentje:

doménnel tárhellyel mindennel természetesen..

Mert komoylan kizártnak tartom hogy a közeljövőben én beleássam magam a fejlesztéshez szukséges technikák elsajátításába, invesztálni meg nem akarok bele..

2010. szept. 26. 22:41
 14/19 anonim ***** válasza:
De tartalommal el tudnád látni? Mennyire vagy jártas a témában? Mert ha szerinted tudnád csinálni, akkor én szívesen segítek bármiben.
2010. szept. 26. 22:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem jön be az oldal,csak a tárolt változatot tudtam megnézni.
2010. szept. 26. 22:50
 16/19 A kérdező kommentje:

A kerdesben elirtam a webcimet

simán kamuallas.info csak

tartalom az mindíg van.

2010. szept. 26. 23:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Ok,most működik,este nem jött be az oldal.

Hasznos ez,de egy idő után jöhetnek kamu bejelentések leégetni a konkurenciát,szomszédot,haragost stb.

2010. szept. 27. 07:58
 18/19 A kérdező kommentje:

nyilván.

De akinek haragosa van azzal már nem okés valami, hiszen ha korrekt akkor ki haragudna rá.

A konkurenciának is valahol meg kell jelennie, nyilván egy idő után itt is meg fog.

2010. szept. 27. 14:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Írj nekem egy PM-et feltétlenül. Adnék pár tanácsot,de addig ne adj túl az oldalon :)
2010. szept. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!