Milyen honlap/weblap-készítőt ajánlotok?
Olyan érdekelne, amit úgy tudok szerkeszteni, mint pl. a lapunk.hu-t, vagy a gportal.hu-t és nem kell FTP-vel sem szórakoznom, mert ahhoz nem értek. :S
az 5mp-t próbáltam, de ott a fejléccel van problémám, túl kicsi.
mlap-ot nem szeretem, gportal ugye fizetős, lapunk.hu-ra pedig nem tudok regisztrálni, mert azt írja, hogy tiltva vagyok. :S igaz, én ott már regisztrálva voltam, csak valami miatt törölték a honlapomat, és így már csak fizetőssel tudnék regisztrálni. megkértem barátnőmet, nem is egyet,hogy regisztráljon nekem, de azt írta nekik is, hogy tiltva vannak. vagy ez csak átmeneti probléma a lapunk.hu-nál? :S
köszönöm előre is a válaszokat!
16/L
Szia!
Szerintem regisztrálj egy rendesnél, ahol FTP van és telepíts egy tartalomkezelő rendszert, portálmotort.
Ha esetleg nem megy egyedül, írj, szívesen segítek benne.
További szép estét.
Van egy egyszerű honlap motor ahol nem kell semmit se csinálj csak feltöltöd belépsz az admin felületbe és megadod az URLt és már megy is.
Ha érdekel Privát email ;)
Szevasz!
Ha nem megy az FTP-s akkor tartok neked egy E-mail kurzust, de akárki másnak is a tartalomkezelőkről, mint pl. az E107 és az FTP vagy a HTML... (iker@gportal.hu)
Amúgy itt van pár nagyon jó tárhely, ahol lehet bontogatni a szárnyaidat:
- [link]
- [link]
Ha magyart akarsz: -atw.hu (de itt van reklám)
Ha pedig mégsem akarsz FTP-t:
-lapunk.hu
-mindenkilapja.hu
-google.hu <-a kereséshez ;)
ma 09:58
írnál akkor nekem egy privátot? :)
nincs engedélyezve, hogy írjak neked.
köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!