Én mellé nagyon szeretem a kötöttlályás járműveket, főleg a villamosokat, és szeretek sörözni.
Gondolom én triplán taszító vagyok
2019. júl. 13. 09:14
2/12 anonim válasza:
MAGASRÓL ÉS VASTAGON lefosom, hogy mi a melója, ha meg akarom hágni!
Lehet takarító, de lehet 2 szakvizsgás orvos is!
2019. júl. 13. 09:28
3/12 anonim válasza:
Engem az a taszító, ha feltesz egy ilyen kérdést. Bár szerintem egy ilyen kérdést egy programozó biztos nem tenne fel.
2019. júl. 13. 09:33
4/12 belapus válasza:
A kérdésben fölvetett munkakör és a külalak között nem jellemző az összefüggés.Ez inkább ideológiai elképzelés, amely elsősorban az ortodoxan jobboldali, vallásos emberek gondolatvilágára jellemző, akik számára a nők feladata nem más, mint: szülni, szülni, szülni.
2019. júl. 13. 09:36
5/12 anonim válasza:
Sok értelmes hozzászólás... Gondolom mindenki dolgozott már IT szakmában, női kollégával.
Már az egyetemen is a többség általában, mint férfiak, mint nők nem tipikus kockák. Sem külsőre, sem belsőre. Vannak nagyon is vonzó női informatikusok.
Szerintem a Programozás se nőiesse, se férfiassá nem tesz, csak ne legyen geek az illető.
Ha szereted csinálni, ne add fel, nagyon sokan megbecsülnék, ha egy intelligens baratnőjük lehetne.
2019. júl. 13. 12:09
6/12 anonim válasza:
Vannak csinos női programozók.
Én is ismerek.Viszont olyat aki kiemelkedően jól ért a programozáshoz, olyat nem. Inkább matekosokat.
2019. júl. 13. 15:10
7/12 anonim válasza:
Megint valaki aki azt hiszi kb. +15 centi miatt okosabb, mint mások.
2019. júl. 13. 16:04
8/12 anonim válasza:
Egy programozó nő is öltözhet csinosan.
2019. júl. 13. 17:10
9/12 anonim válasza:
Most így jobban belegondolva, nem is emlékszem, hogy valahol, akár a net-en olvastam volna-e egyáltalán olyan női hozzászólást programozói témakörben, aminek értelme is lett volna... :-)
2019. júl. 13. 21:34
10/12 anonim válasza:
Ja, az interneten nincsenek nők, csak izzadt, kövér, szőrös férfiak, akik nőknek adják ki magukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!