Mik a vélemények a Visual Studio-ról (nem a Code, hanem a rendes)?
Nem értem a kérdést, mire vagy kíváncsi pontosan? Többnyire meg vagyok vele elégedve, lehetne gyorsabb de ez van. Néhány bug az agyamra megy(időről időre újra kell indítani különben nem működik rendesen az intellisense(nem jelöli ki az első lehetőséget magától, kézzel kell a kurzorgombokkal\egérrel megcsinálnom, fel nem foghatom mi az oka), illetve mocskosul zavar hogy kiszedték a code map funkciót a sima változatból. Nem tudom hogy ezzel mennyire vagy kisegítve.
#1 vcredistről beszélsz, semmi köze a visual studiohoz.
teljesen megvagyok vele elégedve
2017-es verziót használok, nincs vele gondom
Unityvel + Unityhez DLL-ek és pár egyszerűbb C# App fejlesztésére használom, teljesen megvagyok vele elégedve
erősebb gépeim vannak szóval sebességgel sem volt még gondom
Érdemes-e C#-hoz mást használni?
Amúgy a Code Map-ot én visszatettem, jobb egérrel kattintottam a gördülősávra és ott valahol meglett.
C#-hoz nekem eddig a Visual Studio volt ami a legjobb volt.
Visual Studio Code és MonoDevelopment amik még használhatóak, de annyira nem jók számomra, mint a Visual Studio.
Esetleg a sharpdevelop , de az kicsit elavult, de gyakorlásra tökéletes. Fejlesztése megszünt, de én még próbálom javitgani.
Milyen hozzá képest a többi IDE?
Ez csak kíváncsiság, mert gondolom minden nyelvhez megvan, hogy "mi való" hozzá.
Pythonban nem jutna eszembe VS-ben kódolni.
Tehát kíváncsiság.
Én úgy vagyok vele, hogy a VS egy elég jó IDE. C#-hoz azt használom.
Mellette PHP fejlesztőként dolgozom és ott eddig Eclipse-t használtam (mert a Notepad++ után kellett valami projekt szintű kezeléshez). Már egy ideje tervezek átállni vagy Visual Studio Code-ra, vagy PHP Stormra (kollégák nagyon dicsérik).
Anno Pawn nyelvhez a Pawno-t használtam ami egy elég egyszerű IDE.
Ma már alap, hogy az általam használt IDE tudjon projektként kezelni egy mappát. Intellisense és minél több kisegítést tudjon adni, hogy megkönnyítse a munkámat. Projekt szintű keresés ALAP! Ami még előnyös az a verziókezelés. Lehetőleg legalább GIT-el kompatibilis legyen. A visual studioban még csak TFS-t használtam, de gondolom a GIT-el is van valamilyen szintű kompatibilitása.
Az Eclipse sem rossz IDE, viszont 1-2 dolgot számomra kicsit bonyolultabban kezel, mint a VS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!