Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van valaki aki nagyon profi...

Öcsi8 kérdése:

Van valaki aki nagyon profi Excelben?

Figyelt kérdés
A feladat a következő lenne: Van 1 cég könyvelése Excelben 218.000 sor ebből kéne különböző kereséseket indítani, mindenféle kartonok, összefüggések, hogy kiderúljön milyen disznóságokat csináltak.

2019. jún. 25. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetleg a "különböző kéréseket" részletezhetnéd.
2019. jún. 25. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Ó de még hányan.

Mondjuk általában nem programozók.

2019. jún. 25. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Specifikálhatnád, hogy mi az hogy disznóság és akkor már meg is lehetne csinálni.
2019. jún. 25. 22:16
 4/8 A kérdező kommentje:
A céggel szemben nyertem 2 pert összesen 140 millió Ft. értékben, de az ítélet után kiürítették a céget, én most felszámoltatom, mivel én vagyok a felszámolást kérő jogom van betekinteni az iratokba, elektronikusan nem adták oda az adatokat, azt mondták csak Excelben tudják ( minden hazugság. Ha sikerül átnézni az anyagot biztos lesz benne valami ami bizonyítja a szándékosságot, ezt a könyvelő haverom csinálja majd. Egyértelmű, hogy szándékosan úrítették ki a céget, de ez a bíróságnak nem elég.
2019. jún. 26. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:

"ezt a könyvelő haverom csinálja majd"

Na akkor majd ő tegyen fel egy konkrét kérdést.

2019. jún. 27. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nem annyira programozási feladat... a programozás része elég primitív... inkább az összefüggéseket kell hozzá ismerni az adatok között. Egyébként meg magából a könyvelésből nem biztos, hogy kiderül a svindli. Nyilván fiktív kifizetésektörténtek más cégeknek, amik valahogy a régi tualjdonosoknál kötöttek ki közvetítőkön kersztül, de ehhez a céghálót is fel kell deríteni. Vagy azt kellene kimutatni, hogy a kifizetések mögött nem volt tényleges teljesítés, se ráfordítás. Ez meg csak a vállalatirányítási rendszerből derülne ki, ha volt ilyen, a könyvelésből nem biztos.

Szóval erre távolról nem lehet mondani semmit, még azt se hogy van e remény érdemi információkat kinyerni.

2019. jún. 27. 21:12
 7/8 A kérdező kommentje:

OK!

Jövő héten jön néhány kérés, de mire végig lesz nézve az anyag addig nagyon sok keresés fog kelleni.

2019. jún. 28. 10:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Hétvégére meg lesznek a kérdések
2019. júl. 2. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!