Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 2 eves technikum er valamit?

2 eves technikum er valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok erettsegi utan szoftverfejlesztoi technikumra mennek, mennyit er ez?
2019. jún. 20. 12:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6%

OKJ-val nem lehet elhelyezkedni!

Bár a nappali, 2 éves nem lehet annnnyiiiraa rossz, deeee... Célozd inkább utána az egyetemet!

2019. jún. 20. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha így mész egyetemre, akkor hamar kereshetsz egy gyakornoki programot és úgy már azért nem rossz.
2019. jún. 20. 17:39
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

"azt hallottam hogy melo helyen lenezik azokat akinek nincs diplomaja, hiaba vagy jo, ez igaz?"

Nem tudom, ahol én vagyok, évente 1-2 tucat friss diplomást szelektálok ki, és csak kis Kft. a cég.

Személy szerint nem fejeztem be, így nincs diplomám, és még OKJ -s képzésem se volt.

Viszont 18 éves koromtól a pályán vagyok, és folyamatosan dolgozom - tanulok már 15 éve.

2019. jún. 20. 21:09
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

bármilyen papírod lehet, ha közben nincs meg a tudásod és megfelelő tudással még papír sem kell!

2 év alatt a suliban megtanult dolgok mellé még tanulj és gyakorolj bőven, ha tényleg felkészült akarsz lenni

2019. jún. 21. 08:11
 15/17 A kérdező kommentje:

Amugy ha webbel akarok foglalkozni mit erdemes tanulni pluszban?

Php lenne a szerveroldali nyelv.

Lenne melle nyilvan html-ccs.

Amugy weben milyen keretrendszereket erdemes atnezni?

2019. jún. 21. 08:30
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

HTML CSS JS alap

mellé MySQL + PHP ha ezt az irányt akarod venni

még annak érdemes utána nézned a keretrendszerek előtt, hogy mi az az MVC

Ajax, Json/XML formátumok, Service...

Keretrendszerekből sok fajta van amik elterjedtek, kicsit megéri megnézni párat, de úgy is az adott munkahelyhez fogsz tanulni megadottat

Symfony, CodeIgniter, Laravel...

de ajánlott beírni googlebe: "top 10 php frameworks 2019"

legalább névről ismerj 1-2-t

2019. jún. 21. 08:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Ja ertem akkor jol gondolom hogy specifikusan nem nagyon erdemes keretrendszert tanulni mert melo valogatja leginkabb
2019. jún. 21. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!