Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C++ programozást tanító honlap?

C++ programozást tanító honlap?

Figyelt kérdés
Anno találtam egy honlapot, amin tudtam tanulni+gyakorolni c++-t, minden egyes témakörhöz volt egy érthető leírása, és utána a témában való programozandó feladatok egy beépített programozói környezettel(lehet, hogy az sima txt volt, amit átírt programfájl-á, ezt nem tudom, a felület maga olyan egyszerű volt, mint egy txt), sajnos a honlap nyelvére nem emlékszem, de vagy angol volt, vagy magyar, mert más nyelveket nem értettem volna meg, az autofordítót meg nem használom. Ha netán nem találom meg azt, amit keresek, tudok tanulni másik honlapon, de ha lehet, akkor ahhoz szeretnék visszatérni, amiről tudom, hogy bevált és értem, előre is köszi :)

2019. jún. 20. 12:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Például:

[link]

2019. jún. 20. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!