Hogyan tudom autoittal az ablak billentyű megnyomását imitálni?
"Itt a fő probéma veled az, hogy te a gyakorikérdések.hu-ra csak valami linkgyűjteményként tekintesz s nem látod át hogy ez nem a google első találatainak a gyűjteménye lenne"
Itt a fő probléma, hogy nem használod a keresőt. Pedig a válaszadók is azt használják.
"- Mielőtt a fórumban felteszünk egy kérdést, a választ megpróbáljuk megkeresni a google-ban. Ha ezt kihagyod és csak írsz ész nélkül majd a fórumozók látják, hogy erre a válaszra a google egyből kidobja a találatot, akkor nyugodtan könyveld el magadban hogy a legtöbbjük legszívesebben kilőne a Hold felé egy ágyúval. Még ha ezt nem is írják be a fórumba."
"Ha STFW” választ kapunk, a válaszadó úgy hiszi, a weben kéne keresgélnünk. (STFW – Search The Fucking Web) A legtöbbször igaza van. Keressünk!
Általában a fenti válaszokat küldő éppen a hivatkozott kézikönyvet vagy weboldalt nézegeti. Ezek a válaszok arra utalnak, hogy a) a nekünk kellő információk könnyen megtalálhatóak, b) sokat tanulhatunk, ha átnyálazzuk.
Az ilyen válaszokat ne vegyük személyes támadásnak! A hacker-társadalomban az, hogy nem ignorálja a kérdésünket, egyfajta – igaz, durva – tiszteletet fejez ki. Inkább legyünk hálásak s tekintsük atyai pofonnak!"
A saját gyerekednek olyan atyai pofont adhatsz ha kérdez amilyen nem szégyellsz, amíg nem tudja visszaadni, de én nem a gyereked vagyok, és elítélem az erőszak minden formáját. Az atyai pofonról már rég rájöttek, hogy a szülő tehetetlenségének a megnyilvánulása. Nálad is így lehet, csak azt nem értem minek erőlködsz itt ha nem tudsz vagy nem akarsz rendesen válaszolni?
Én nem a gyereked vagyok, nem rángatom a kabátujjadat egy kérdéssel, hogy válasz helyett lekeverj neki egyet. Ebben az esetben a "fel is út le is út" fogalma érvényes ha unsz valamit, nem pedig az atyai pofon.
Látom magam előtt hogy neveled a gyereked.
- Apa miért van a lónak 4 lába a galambnak csak kettő?
- Tessék, itt az okostelefon, nézz utána a googlen.
- Miért?
- Durr egy atyai pofon.
Szégyen.
Nem tudom minek lázadsz és mész szembe a józan ésszel.
Évek óta néhány havonta eljátsszuk ezt.
Egyszerűen nem értem miért jó ez neked.
Elhiheted: mindenki más is rohadtul unja már, csak nem mindenkinek van ekkora pofája, mint nekem.
Pont, mint a viccben: "Vadász vadász, Te szopni jársz ide..."
"Én nem a gyereked vagyok, nem rángatom a kabátujjadat egy kérdéssel"
De úgy viselkedsz, mint egy nagyra nőtt gyerek. Mintha 14 évesen a szüleiddel akarnád megköttetni a cipőfűződet (meg tudnád csinálni, mert vannak kezeid, nem vagy béna!), megcsináltatni a házi feladatodat (nem segítséget kérsz benne, hanem mással akarnád megcsináltatni!), pedig neked már meg kéne tudnod ezt csinálni.
És mivel a szüleid (tanáraid, egyéb felnőtt ismerőseid) erre felhívják a figyelmedet, nekiállsz hőbörögni. Na ez a szégyen.
"Évek óta néhány havonta eljátsszuk ezt."
Te játszod el, én közben meg választ kapok értelmes emberektől. Ez megy hónapok óta nem csak az amit te itt művelsz, és ami teljesen felesleges. majd egyszer talán megunod s békén hagysz, ha nem akkor meg életed végéig itt hőböröghetsz mert valaki itt kérdez. ha igy lesz akkor sem oszt, nem szoroz. Én ugyanúgy választ fogok kapni a kérdéseimre akár ezt teszed akár megnyugszol végre s a saját dolgoddal foglalkozol. esetleg menj ki tüntetni ellenem. Nem tetszik a rendszer? Már évtizedek óta legálisan tüntethetsz ellene, csak be kell jelenteni 48 órával korábban.
"Egyszerűen nem értem miért jó ez neked."
Ez mindent elárul. A válasz miatt jó. Amit nem tőled kapok. A te jelenléted egyáltalán nem jó nekem, de nem is miattad vagyok itt. vagy azt hitted a te válaszaidra várok? Tudod mi vagy te itt a kérdéseimben? Persona non grata. Fura hogy a nagy felnőttkötés és atyáskodás közepette nem veszed észre. ismétlem, nem miattad vagyok itt hanem az értelmek miatt s nem együtt játsszuk el a hülyeségeidet hanem csak te játszol így. Nagyon ráérhetsz. Nemrég még büszke voltam az itteni közönségre, hogy meg lehet beszélni sokmindent akár a programozásból is, komplett subrutinokat lehet ide oda másolni hozzászólni stb, , miközben 33 éve még iskolai szünetekben vitattuk meg a programozás rejtelmeit, mert az internet nem létezett, s milyen érdekes senkit se küldtünk el hogy olvassa a könyvet, de aztán betévedt ide a személyedben a csőcselék. Persze gndolom akkor is volt már hozzád hasonló beképzelt majom, csak ép nehezebb volt vele kapcsolatba kerülni. most viszont akárhova bepofátlankodhatsz ha interneten történik mindez. Igaz most már alakulnak a face csoportok, ahonnan a hozzád hasonlókat sec perc alatt ki lehet dobni. Lassan neten is meglesz az ami a kinti világban is létezhet.
Látod, és mindezt azért, mert nem tudsz egy szaros google keresést megcsinálni.
Hihetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!