C#. Segítséget kérhetek?
Figyelt kérdés
Hello, egy kis segítséget kérnék. Az öcsém c# programozást tanul, és mivel én is kissé jártas vagyok benne(de nem kellően ahhoz ,hogy magam írjam) tanulni szeretnék vele. A Footgolf nevű 2018.05.16.-i c# érettségit néztem ki neki. Az lenne a kérésem ha egyáltalán eljut ez valakihez aki tudna/segítene ,hogy nem-e tudná elküldeni a megoldásnak a programsorát,cs-jét? Azt bogarászva talán tudnék vele kicsit fejlődni úgy-ahogy. Sok múlik neki ezen most nagyon. Előre is köszönöm az esetleges válasz(oka)t! :)2019. máj. 27. 18:13
1/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Itt a direct hivatalos javítókulcs letöltőkódja:
4/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha ezt itt kell megkérdezned, akkor olyan készségeknek vagy híján, amik alapvetőek a programozáshoz.
5/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak nagyon szépen köszönöm, keresgéltem de én nem találtam meg köszönöm ,hogy időt szántál rá. A 3.-nak, a javítókulcsot én is megtaláltam csak nekem maga a progmarsor kellett. A 4.-nek, persze tudom. Jártas sosem voltam benne, de a nagyon alapokat tudom és néha-néha értelmezni is sikerül :D. Így ,hogy megvan a programsor már bogarásszuk-elemezgetjük legjobb "tudásunk,, szerint.Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2019. máj. 28. 12:01
6/7 anonim válasza:
"A 3.-nak, a javítókulcsot én is megtaláltam csak nekem maga a progmarsor kellett."
Hisz ott van benne..
7/7 anonim válasza:
:3 én ezt a feladatot pont megcsináltam. Imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!