Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha fel akarom telepíteni a...

Ha fel akarom telepíteni a mostani XP-s gépemre a Win7-et akkor h kell csinálni?

Figyelt kérdés
csak letőltöm kiírom CD-re és amikor indítom a gépet beteszem és arról bootol be?A programok elvesznek vagy minden marad ott ahol volt?Drivereket milyen sorrendbe telepítsem?
2010. júl. 7. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Elméletileg rá lehet telepíteni a meglévő XP-re, de ez nagyon nem ajánlott. Igen beteszed a DVD-t, arról bootolsz és a telepítő menüjében a meglévő XP partícióját érdemes formázni (nyilván előtte mindent ments le egy másik meghajtóra, amire szükséged lehet, valamint a programjaid beállításait is). A programok el fognak veszni, újra kell telepíteni őket. A Win7 elég intelligens driver szempontból, ha valami nem működne akkor ahhoz keress külön drivert, illetve a videokártyához érdemes a legújabbat letölteni.
2010. júl. 7. 11:43
 2/9 Oberle Gábor ***** válasza:
Itt az útmutató: [link]
2010. júl. 7. 11:47
 3/9 A kérdező kommentje:
és ha csak 1 meghajtóm van: C hogy tudok csinálni mellé még 1-et h arra átmentsem az adatokat? szval kellene 1 másik meghajtó.
2010. júl. 7. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Ird ki DVD-re, ami kell, vagy Acrnis Disk Director, vagy Paragon Partition Manager, stb...
2010. júl. 7. 12:01
 5/9 A kérdező kommentje:
de 150GB az sok DVD
2010. júl. 7. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem spec 2 vinyóm van, és minkettőn van win7-t. Ha az egyik nem mükszik, ott a másik. De am én nem írtam ki dvd-re. Elindítom a vinyóról. :D
2010. júl. 7. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha az egész meghajtó egy particíó akkor abból csak formázással lehet kettő különbözőt csinálni.

De ez ajánlatos ugyanis akkor az eggyiken a rendzser van a többin meg a többi. Persze így el fogod veszteni azokat amik most rajta vannak.

Nekem most 6 partom van bár 1.25 terrás a 2 meghajtóm.

Sok marha csak egy partot csinál aztán meg ott a probléma, hogy ha az egész rendszert újra akarja rakni akkor újra kell formázni azt a meghajtót amin az oprend van és ha csak egy van akkor nem sok a választás.

A másik megoldás is ok (a mostanira rakni) de ez hülyeség és még helyet is foglal a két oprendszer.

2010. júl. 7. 12:25
 8/9 A kérdező kommentje:
nemsokára lesz a családban 1 laptop. Hogy lehet a gépet és a laptopot összekötni hogy gyorsan át tudjam küldeni az adatokat(lehetőleg vezetékkel)
2010. júl. 7. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
UTP kábel
2010. júl. 7. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!