On-line tv alásokat szeretnék nézni, de jobbak kb.1300 Mb/sec töltenek le, ezáltal az adás percenkét megszakat. Ami 300 Mb/s-cel jön az jól nézhetgő. Hogy és mit kellene állítani a gépen?
Én vagyok a nagyi hegyi favágó, ellmúltam hetve. Legyetek szívesek segíteni.
Az előtt a sivatagban voltam favágó, és láthatjuátok jó munkát végeztem.
Előre is köszönöm!
Valami nem stimmel a számokkal. Egy fullHD stream kb 10mbit/sec, de még egy 4K is csak 15-25 mbit/sec, ami közel nincs az 1300-hoz vagy 300-hoz.
1.3 gigabittől gyorsabb internett nem is nagyon elterjedt Magyarországon, és amelyik szolgáltató ad, az is csak úgy, hogy több eszközte összeadva, hisz általában gigabites (1000 mbit/sec) hálózati kártya szokott legfeljebb lenni az otthoni gépekben. (Nme állítom, hogy nem lehet gorasbb kapcoslat, csak nem szokás, nem elterjedt)
Tehát pontosan mi az az a 300/1300? És milyen adásról van szó? És milyen internet előfizetés van jelenleg?
Köszönöm a jelentkezésedet. Ami állandóan megszakad: "Reuters TV" (1300 kb/sec), ami nem az "Russian TV". Mindkettő on-line. (Egyik sem fizetős.) Egyébkéntajánlom: FreeInternetTV.com
A Reutersre külön kell rákeresni (nem a You Tube-on).
Akkor az viszont csak 1.3 megabit/sec, annak nem kéne manapság problémát okozni. Vezetékes vagy mobil internetről van szó? Melyik szolgáltató és mi a névleges sebessége?
A speedtest.net oldal milyen sebességet mér?
Köszönettel: 12, 57 Mb/sec a letöltési seb.
18 ms: ping.
Invitel a szolgáltató, de most mondom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!