C# alkalmazáson keresztül megváltoztatni valamit az oldalon? (Hogyan) Lehetséges ez?
Tegyük fel, hogy van nekem egy oldalam, egyelőre csak a localhost-on.
Akarok egy alkalmazást, amiben van egy gomb és egy szövegdoboz, és ha megnyomom a gombot, a szövegdoboz tartalma lesz az oldalon. ((tehát ha az van az oldalon, hogy "HelloWorld" és én azt írom a dobozba és nyomom le a gombot, hogy "Apádnak helózz", akkor a helloworld szöveg ki legyen cserélve apádnak helózz szövegre.))
Azon gondolkodtam, hogy ha az oldalon egy p-be tenném a szöveget, aminek adok egy azonosítót, akkor meg lehetne-e ezt csinálni? Ha igen, hogyan?
Lehet, rosszul fogalmaztam.. nem csak a kérdésre vonatkozik hogy akkor írj, ha ráérsz, hanem a többi hozzászólásodra is. Egyszerűen ha épp vezetsz, nem kell választ írnod, elég veszélyes és még jogszabályba is ütköző....
Melyik tényt hagytam figyelmen kívül?
vezetés közben telefonozol?
neked feleslegest választ írni úgy is felcsavarodsz 1 fára, az meg ne a válaszom miatt legyen, rosszabb esetben még másokat is megölsz a hülyeségeddel, jobb ha nem tudod a választ és pont :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!