Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyi idő alatt lehet megtanu...

Mennyi idő alatt lehet megtanulni a frontendet olyan szinten hogy juniorként állást kapjak?

Figyelt kérdés
Van némi előképzettségem, régebbeb tanultam alapszi tű programozást illetve az utobbi években designt, és szeretném lekódolni amit tervezek. És érdekelne hogy mennyire lenne piacképes a kettő együtt.

2019. máj. 15. 09:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, talán 3-4 hónap intenzív gyakorlás után meg lehet tanulni összerakni egy egyszerűbb, "házi" weboldalt amiben van egy jó pár hiba. De ez nagyon személyfüggő. Én ezt az időt legalább megdupláznám amíg munkát keresnél kezdőként, de a portfolio nem maradhat el, szóval bármikor nekiállhatsz a saját weboldalaidnak.

Ugye sokan mondják, hogy az ember nem az egyetemen tanulja meg ezeket a dolgokat, és az csak alapot ad. Én szerintem szerencsés helyzetben voltam, mert az ég világon kívül, semmit sem tanultam órákon. Fel volt adva egy feladat, saját bemutatkozó weboldalt csinálni ezzel-azzal, és ennyi. A tanár hátradőlt és hónapokig semmi mást sem csinált. Szóval így eleve arra kényszerített minket, hogy legyünk önállóak, és nem veszi el az időnket az egyetemi dolgokkal. Neki ilyen a tanítási módszere. Munkahelyeden sem fogják a kezedet, és egyengetik az utadat..

Udemy-n kurzusokat végeztem el, YouTube tutorialokat néztem és egyszerre csináltam magam is amit láttam. Így viszonylag jobb tanulni, neked is ezt ajánlom.

2019. máj. 15. 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:

hogy állást szerezz azt mondhatni elég gyorsan félév kb, de hogy tudj is benne olyan szinten és minőségben dolgozni ami már elég komoly? na az alsó hangon minimum 2 év komoly gyakorlás

persze megtudsz sok dolgot valósítani elég hamar, de amikor kellenek a tapasztalatok és a biztos tudás mögé, az időbe kerül

HTML CSS JS kombót ajánlom gyakorolni és utánaolvasni technikáknak, technológiáknak, megoldásoknak

2019. máj. 16. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!