Milyen megoldás van arra, hogy az alkalmazásom 0-24-ben tudjam futtatni nem saját gépen?
Csináltam egy kis javaEE alkalmazást, ami egy szolgáltatás ingyenes API-ját használja adatok lekéréséhez egy big data projectemhez.
Jó volna megoldanom, hogy 0-24-ben tudjam futtatni az alkalmazást. A probléma az, hogy az én gépem, ami egy olcsó ideapad, nem 24 órás üzemidőre van kitalálva, azonkívül a net sem mindig jó. Van hogy lecsatlakozik a wifi, vagy egyszerűen leesik a sebesség.
Milyen megoldás van arra, hogy máshol pl server, virtual server, docker cpntainer futtathassam az alkalmazásom?
Igen, server bérlés oda meg asszem ftp-vel tudsz adatot módosítani stb .
Amit asszem totalcomander el lehet.
Mással nem tudom lehet e :)
A server bérlésen gondolkozom. A raspberry-vel az a bond, hogy azt az otthoni metre kell radugni, ami nem mindig jó.
Dockerhub-nak nincs olyan szolgáltatása, hogy futtatni is lehessen a containert online?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!