Melyik programnyelv a legtökéletesebb erre?
Figyelt kérdés
Ha akarok egy egyszerűbb (kisebb felbontás, nem olyan jó grafika) autóversenyzős játékot, de úgy akarom megcsinálni hogy a kameraállás ne mindig ugyan olyan legyen, és ne is a kocsival együtt forduljon, hanem a kanyarodással együtt bizonyos fokban mindig dinamikusan változzon, akkor azt melyik programnyelvvel éri meg megcsinálni?2019. máj. 13. 15:23
1/7 anonim válasza:
- Milyen eszközre?
- Milyen nyelvekhez értesz?
- Mekkora a csapatod?
- Mennyi pénzed van rá?
2/7 anonim válasza:
:)
Valszeg Pistike egyedül szeretné...
3/7 anonim válasza:
Miért ne csinálhatná meg egyedül? Rengetegen fejlesztenek egyedül játékot.
Az Unity Engine (+C#) vagy az Unreal Engine (C++) segítségével például megvalósíthatod. Nyilván nem autóversenyzős játékkal fogsz kezdeni, de kitartással egy idő után megcsinálhatod.
4/7 anonim válasza:
Akartam mondani, de megelőztek, hogy nem annyira a programnyelv, mint az engine itt a fontos. Hacsak nem akarsz nulláról írni egy játékmotort, persze. Millióféle lehetőséged van, az Unity és az Unreal csak a legnépszerűbbek.
5/7 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik hogy ha 3d-sautóversenyt szeretne csinálni és csak a GYIK-ig jut el akkor esélytelen. Először is meg kell tanulni azt a nyelvet alkalmazni. A tanulás folyamán ezer kérdése lesz és a google eszébe sem jut - ja angol nyelvtudás szükséges - akkor semeddig sem fog eljutni. Szerintem...
6/7 anonim válasza:
Igen, mert a játékok komplexitása fejlesztő szemszögből valóban a felbontáson múlik.
Szerintem haladj ábécé sorrendben. Próbáld A-val, ha az nem megy jöhet a B. Ha az sem, még mindig ott van a C...
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!