Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik suli éri meg jobban?

Melyik suli éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egyetem elvégzése utan, szeretnék programozni, a codecool és a ruander szoftverfejlesztő képzésein gondolkodom. Ki melyiket javasolná és miért? esetleg felsőfokú képzés?

Üdv

2019. máj. 10. 13:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
értem köszi,codecool 1 év, ruander 15 hónap kb
2019. máj. 11. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy kicsit utánnaolvastam ezeknek...

1.: CodeCool

[link]

Olyan érzésem volt, mintha bekopogna az ajtómon egy szektatag vagy ügynök, aki rá akar beszélni arra ami neki nagyon eladó... :-)

2.: Greenfox

[link]

lásd fent...

...akárcsak a politikai pártok, az enyémet válaszd..., ne ne inkább az enyémet.

Nem a sulitól leszel ügyes, okos, kreatív, az csak megmutatja, hogy hogyan..., az összes többi csak rajtad múlik, nem azon, hogy melyik képzésbe ölsz bele több pénzt és hiszed el, hogy azáltal okosabb lettél.

Pl. Megveheted az 500 000 Ft-os iPhone telefont is, de attól nem fogsz okosabb lenni, csak elhiszed, hogy több vagy, mint mások, mert te azt is megvehetted... :-)

2019. máj. 11. 22:49
 13/13 anonim ***** válasza:
greenfox. használható a tudás amit ott kapsz, csak legyen kitartásod. munka nincs mellette, meg kb szabadidőd se.
2019. máj. 27. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!