C#, vagy VB. Net auto updater?
Figyelt kérdés
Szasztok! Már napok óta próbálok találni egy jó kódot az auto update-hez, de semelyik nem jó... Valami jó tutorialt tudtok küldeni, vagy valami jó kódot? Valami olyasmi kéne, ami egy dropbox-on lévő txt fileból leolvassa a verziószámot, és ha nem egyezik, akkor a dropboxra feltöltött legújabb verziójú programomat letölti, és törli az elavultat. Lehetséges? Amiket eddig próbáltam, azok mindig ugyanazt a verziót hozták vissza.2019. máj. 6. 13:13
1/6 anonim válasza:
keress rá googleben, hogy patcher
2/6 anonim válasza:
A kereséssel töltött napok alatt összerakhattál volna egyet, nem túl nehéz feladat.
3/6 anonim válasza:
"Amiket eddig próbáltam, azok mindig ugyanazt a verziót hozták vissza."
LeL
4/6 A kérdező kommentje:
Hát... Ebben van igazság, hogy a kereséssel töltött napok alatt én is össze tudtam volna tenni egyet... Csak egy reader kód kell, ami leolvassa a felhőből a verziót, egy letöltő kód, és egy delete tool, meg persze az, hogy megnyissa az új verziót :D Hát, hogy én erre, hogy nem gondoltam...
2019. máj. 6. 21:52
5/6 anonim válasza:
Pár óra alatt össze lehet dobni. Csinálsz egy dropbox fiókot, abba teszed a friss verziót. Aztán csinálsz a programodnak egy indítóprogramot, ami ellenőrzi a verziót. Ha van új, akkor letölti a dropbox apival, ha nincs, akkor indítja az eredeti programot. Kb. 50 kódsor az egész.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó kommentelő! Tényleg ez a jó megoldás :D
2019. máj. 14. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!