Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Home office programozasban...

Home office programozasban hogy mukodik?

Figyelt kérdés
Ott valaki figyel hogy te mit csinalsz? Marmint hogy mennyit dolgoztal? Pl home officeba vagyok heti 1-2 napot, es pl delelott el kell menjek, vagy elmegyek edzeni azert szolnak?
2019. ápr. 30. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:

általában van egy core time, amikor azért ott kell lenned a gép előtt

pl: 8-tól 3-ig. Sokan használnak JIRA-t, ott kapsz taskokat, amiket csinálgatsz. Ha úgy látják megfelelően csinálod a munkád akkor nem fognak bunkóskodni ha néha elmész 1-2 órát.

2019. ápr. 30. 14:06
 2/9 A kérdező kommentje:
De azt nem lehet beosztani,hogy pl mar reggel 4kor felkelek, 5kor elkezdem ugy 9ig utana edzes, visszajovok, es onnan tovabbi 4 ora..
2019. ápr. 30. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:

attól függ gondolom milyen a fejlesztőcsapat.

ha te soloban nyomod és nincs valaki aki rád szorulna szerintem simán lehet. (munkahely válogatja)

2019. ápr. 30. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Munkáltatói oldalról két dolog fontos:

1. A kitűzött feladatokkal megfelelő tempóban végezd el

2. Ha sűrgős probléma, megbeszélés, akármi keletkezik, elérhető legyél.

Az első pont alapvetően megengedné, hogy teljesen úgy oszd el az idődet ahogy szeretnéd, de a második pont miatt szoktak ragaszkodni a már említett core time-hoz. Hogy ez hogyan zajlik céga válogatja, van ahol valamilyen naplózó program használatára köteleznek, ami folyamatosan figyeli az aktivitásod, van ahol meg nem ellenőrizgetnek, de nyilván ha gáz van, és te nem vagy elérhető, azt nem fogják szívlelni.

2019. ápr. 30. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb fejlesztés csapatban megy...
2019. ápr. 30. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Ilyen fokú ruaglamassághoz az a legjobb ha vállalkozó vagy. Onnantól kezdve te osztod be az idődet
2019. ápr. 30. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyilván megegyezés kérdése, ha tartod a határidőket feltehetően engedékenyek lesznek.
2019. ápr. 30. 15:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazabol elso eves vagyok, igy csak erdeklodes szintjen tettem fel a kerdest mar sok hirdetesnel latom a HO lehetoseget :)
2019. ápr. 30. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Junioroknak szinte soha nem engednek home officet, szoval nem nagyon kell ilyesmiken gondolkodnod, es ha meg is engedik, te cseszel ra, mert fizikailag ott lenni egy csapatban sokkal gyorsabb fejlodesi lehetoseget ad.
2019. ápr. 30. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!