Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szegeden +3 éves fejlesztési...

Szegeden +3 éves fejlesztési tapasztalat és mérnöki diploma után hová érdemes menni a városon belül?

Figyelt kérdés
A jelenlegi munkahelyemen elvagyok viszont pontosan ez is bajom hogy csak "elvagyok". A fizetésem nettó 200k ami sajnos nem elegendő nekem így váltani szeretnék. Milyen vállalatokat tudtok ajánlani? Fizetéseket sosem írnak sehova így csak ismerősök meg a net révén tudok tájékozódni. Nevetséges hogy ezért tanultam annyit hogy egy SPAR-os dolgozóval legyek egyenértékű. Fizuemelés meg kizárva így meg sem kérdezem azt csak lelépek szépen csendben... Végső esetben Szegedet is otthagyom.
2019. ápr. 13. 17:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Pizzazni. Azt mindig érdemes
2019. ápr. 13. 17:28
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
A Soleba mindig keresnek gépkezelőt. Nettó 220-250 a fizu.
2019. ápr. 13. 17:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Mit jelent hogy fizetésemelés kizárva?
2019. ápr. 13. 20:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Inkább programozói melóra gondolnék. Amúgy meg a fizu emelés azért kizárva mert az ott dolgozók se kapnak már évek óta hiába jelzik + egyéb dolgok.
2019. ápr. 14. 08:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha szakmában akarsz melózni és többet keresni, akkor nem Szegedben kellene gondolkodnod. A szegedi IT-s melók csak arra jók, hogy meglegyen a 3+ év tapasztalat, és elhúzz pestre vagy külföldre. De fura hogy ezzel nem vagy tisztában.
2019. ápr. 14. 09:03
 6/11 anonim ***** válasza:

200 nettó felett keresnek most a sofőrök, Bp-en a segédmunkások és elég sokan mások is. Én ezen egy percet sem gondolkoznék hanem felmondanék már holnap. Ha még pár tizest rádobnának még az is kevés lenne.

Három év feletti tapasztalattal irány Budapest. És 400 nettó körül keresgélnék. (ha valóban jó a tapasztalatod)

2019. ápr. 14. 12:27
 7/11 A kérdező kommentje:

#5-ös Tudatában vagyok hogy Pesten van meló meg külföldön is. A kérdésem viszont továbbra is az hogy Szegeden van-e jó cég ahol valóban lehet jól keresni? Mert ha nincs akkor viszont egyértelműen másik városba fogok menni.

Egész egyszerűen azt érzem hogy egy magyar ember képtelen erre fele megteremteni magának azt az egzisztenciát hogy legyen saját háza meg 2-3 gyereke. Mintha valami kapzsi dolog lenne pedig csak normális életet szeretnék és hajlandó vagyok tenni is érte. Testvérem is már kiment németbe gyári munkásnak és messze jobban keres mint én. Mindenki menekül el innen. Nagyon elkeserítő ez az egész :/

2019. ápr. 14. 13:35
 8/11 anonim ***** válasza:
mikkel foglalkoztál eddig? Technológiák, nyelvek?
2019. ápr. 14. 17:01
 9/11 moozygoo ***** válasza:

Ha nem lennének sparos dolgozók hamar étlen-szomjan maradnál...

Linkedin, profession, ismerősök csak tudnak valamit, ne mond hogy 3+ év alatt még mindig semmi ismeretséged nincs ott

2019. ápr. 14. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Fura hogy nem vagy ezzel tisztában pedig itt élsz és dolgozol évek óta, de akkor leírom: Szegeden az IT cégek az SZTE-ről kieső pályakezdőkre épít. Nem kínálnak karrierlehetőséget, úgy is tudják, hogy akinek van egy kis esze ahogy meg van 2-3 elhúz dupla ennyiért Pestre, aki meg nem életképes annak meg tökmindegy mennyit fizetnek akkor sem megy el. Egyik cég sem fog nagy fizetést kínálni, mert az egy öngerjesztő folyamat lenne és nincsenek is rákényszerítve mert folyamatos az utánpótlás.
2019. ápr. 14. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!