A Python IDLE-t honnan lehet letölteni?
Figyelt kérdés
Milyen programok vannak még Pythonhoz? Melyik a legalkalmasabb programok írására?2019. márc. 15. 10:20
2/28 A kérdező kommentje:
engem érdekel :)
2019. márc. 15. 10:27
3/28 A kérdező kommentje:
Szeretnék programozást tanulni. Egyelőre csak alap szinten önerőből.
2019. márc. 15. 11:11
5/28 A kérdező kommentje:
Ha nem próbálom meg, akkor tényleg nem fogom tudni megtanulni. Ha megpróbálom, legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam.
2019. márc. 15. 11:26
6/28 A kérdező kommentje:
Meg én szórakoztatóbbnak tartom, mint játszani. Ha meg tudom csinálni az első egyszerű játékomat (snake, tetris, vagy hasonló), akkor annak már örülök :D
2019. márc. 15. 11:28
7/28 anonim válasza:
PyCharm-ot szokták sokan szeretni, az IDLE-t én nem kifejezetten ismerem, de az alapvetően benne van a Python toolkit-ben, ha telepíted a Python-t a gépedre, jön vele az IDLE is.
8/28 anonim válasza:
Illetve ha nem kell full IDE környezet, akkor bármilyen szerkesztőprogramot használhatsz, mint pl a Visual Studio Code, vagy a Sublime. Ezek kevesebbet tudnak egy fullos IDE-nél, de cserébe kisebbek, egyszerűbbek.
9/28 A kérdező kommentje:
Innen töltöttem le a legújabb verziót Win 7-re:
2019. márc. 15. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!