Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C# programozás, van itt olya...

C# programozás, van itt olya aki szívesen segítene?

Figyelt kérdés

Szóval most kezdtem el nem rég gyakorolni magamtól.. Az iskolában már kb 1 éve vesszük de valahogy az egész osztály szarul áll. (Biztos nem a tanár hibája..) Lényeg a lényeg, csinálgatom nézegetek videót is csak az a baj ha valahol elakadok egyetlen egy oldal sincs ahol erre választ kapnék. Már átkutattam az egész netet de sehol nem írnak semmit. Még hasonló feladat megoldása sincs fent.

Most itt akadtam el: [link]

Az lenne a lényeg hogy a bekért számig írja ki a számokat egyesével. De valahogy ez a Length nem megy..

Valaki?

Előre is köszi.

2019. márc. 5. 18:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A `szam` változód egy int. A `szam` egy szám. Egy számnak nincs hossza, az maga egy szám. :D
2019. márc. 5. 18:52
 2/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezt hogyan lehetne megcsinálni? 0.o
2019. márc. 5. 18:54
 3/18 tabaki ***** válasza:

Miért, mi a bánatos lótúrót akarsz a Length-től?

for(int i; i < szam; i++)

2019. márc. 5. 18:56
 4/18 A kérdező kommentje:

Ja.. ennyi? :'D

Omg... Ne tudd meg mennyit gondolkodtam ezen...

Na mindegy most megyek és elásom magam sziasztok

2019. márc. 5. 18:57
 5/18 tabaki ***** válasza:

+ Jaj, ez a kapkodás! Helyesen:

for(int i = 1; i < szam; i++)

Tök jó, hogy képen mutattad be, így mindenki írja csak meg magának otthon, ha már mindenáron segíteni akar...

2019. márc. 5. 18:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, legközelebb ha lesz valami akkor leírom itt :D
2019. márc. 5. 19:00
 7/18 anonim ***** válasza:
Leginkább a 0-ról kéne elkezdened és egy normális tutorial alapján haladni, ha egy egyszerű for ciklust nem értesz... Az rég rossz. Angolul minden elérhető már a neten C#-hoz, de még magyarul is találsz szerintem sok mindent.
2019. márc. 5. 19:05
 8/18 tabaki ***** válasza:

@#6:

Ha ilyen rövid, írd ide nyugodtan, csak ne a kérdésbe, hanem első hozzászólásként. Ha hosszabb, akkor viszont használj kódmegosztó oldalakat, és linkeld be a programodat. Itt egy komolyabb:

[link]

Például: [link] FB43NB

Kisebb, ideiglenes szösszenetekre ez is jó:

[link]

2019. márc. 5. 19:24
 9/18 tabaki ***** válasza:

+ A fene tudja, mi van ma velem... Helyesen:

[link]

2019. márc. 5. 19:26
 10/18 A kérdező kommentje:
Én próbálok, de úgy nehéz tanulni valamit ha nincs mögötte rendes feladatos gyakorlás. Csak épp az a bibi hogy egyetlen oldal sincs ahol ki vannak dolgozva a feladatok hogy lehessen belőle tanulni. Mind csak leírja a feladatot azt csináljadmeg' .. Aztán ha valami baj van akkor nézhetek magamon körbe.
2019. márc. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!