Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ti csúnya programozók vagytok?

Ti csúnya programozók vagytok?

Figyelt kérdés

Általába nem a szépek szakmája ez, cáfoljátok meg, hogy néztek ki?

Tudjátok programozók == dagadt, pattanásos, kockaszemüveges csúnya kockák

2019. febr. 28. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

<IRONY>

Hát igen! Felhígult a szakma. Ma már nem csak a pattanás, a zsíros haj, a nagy pocak és a kifordított zokni sikk a szandálban.

Ma már felvesznek bárkit!

</IRONY>

2019. márc. 1. 06:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én dagadt vagyok és pattanásos, de nem programozó, hanem a főnökük. A két programozóm megszállott sziklamászó, úgy néznek ki, mint a hónap pasija egy női magazinban.
2019. márc. 1. 07:27
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Asszony szerint jokepu vagyok, bar villamosmernoknek tanulok
2019. márc. 1. 08:45
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Én kifejezetten jóképű vok, rendszerint a barátnőim szereztek meg engem és nem én őket. Mind a közepesnél szebb volt.

Emellett sportos az alkatom, sportoltam is, versenyszerűen, 120 kilóval szériáztam aktívabb koromban, ajánlom is mindenkinek a rendszeres testmozgást, férkiaknak pedig az aktív alakformálást, mert nagyon megéri.

A kérdésben jelzett állítás buta sztereotípia. Talán az 1960-as években lehetett igaz, amikor fehér köpenyes, kecskeszakállas emberkék, matematikusok programoztak csak.

A neves programozók (Linus, Carmack, Raadt, stb.) köreiben sem találni kövér, pattanásos, kifejezetten csúnya embereket.

Bizonnyal vannak ilyenek, de számosságuk elenyésző lehet, arra nyilván elégtelen, hogy a címbeli vélelmet erősítsék, igazolják.

2019. márc. 1. 10:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tartom kifejezetten jó pasinak magamat, de a tinder hódításaim száma és könnyedségei ezt tanusítják.

Amugy 98-100kg (között mozgok most), 178cm vagyok. Heti 4x járok konditeremben sokszor pluszban még kardió napokat is berakok. 14 éves korom óta edzek.

Meg még programozó sem vagyok. Igaz már fizettek általam készült programért, szóval akár hívhatnám magamat annak, de még csak mérnökinformatikus hallgató.

2019. márc. 3. 01:21
 16/16 A kérdező kommentje:
A kérdést magát poénnak szántam, de nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ilyen laza, fiatalos, jóképű férfiak is vannak a szakmában, sajnos nagyon él még az a sztereótipia amit leírtam.
2019. márc. 4. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!