Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tüntessem el, hogy...

Hogyan tüntessem el, hogy beléptem arról a gépről egy windows fiókba?

Figyelt kérdés

Egy cégnél dolgozom kolléganőmmel, egymás mellett vannak a gépeink, mindegyikbe magubnk vagyunk belépve windsows felhasználói név és jelszó párosítással.

Az én gépem elromlott, ő meg oda volt szabin így 2 napig az ő gépéről léptem be a saját fiókomba hogy tudjak dolgozni.

Nem hiszem, hogy szólna érte hogy az övét használtam, csak nem akarom hogy tudja.

Mikor bekapcsoltam reggel a gépét, akkor a bejelentkezéskor az én felhasználó nevemet adta be, meg hogy írjam be a jelszót, vagy a másik hogy válasszak másik felhasználónevet.

Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy ha bekapcsolja akkor az én felhasználónevem ne legyen ott, az nem baj ha nem az övé jelenik meg, hanem csak annyi legyen hogy adja meg a felhasználónevét és jelszavát.

magyarán hogy tudom kitölrni hogy én onnan beléptem

segítségeteket köszönöm.

Asszem win 10 vagy win 7 :)

2019. febr. 4. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Az ő gépén a saját fiókodban semmit nem látsz, ami az övén van, tehát pont fölösleges sunyiskodni.

A legegyszerűbb megmondani, hogy rossz volt a géped 2 napig, így addig az övét használtad.

2019. febr. 4. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:
miért nem lehet a kérdésre válaszolni?
2019. febr. 4. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha Windows Pro vagy jobb van a gépen, akkor a Local Security Policy Editor segítségével, ha nem, akkor a regitry editorral. De mindkettőhöz rendszergazdai jogosultság kell.
2019. febr. 4. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! :)
2019. febr. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!