Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Javascript szöveg kiírás?

Javascript szöveg kiírás?

Figyelt kérdés

Szembe futottam egy hibával amit nem értek és nem tudok javítani. Van egy kiírandó szöveg:

newpopup("Elfelejtett adatok", "A fiókod adatai hitelesek, ez a fiók erre az E-mail címre van regisztrálva: <b class='link'>" + response + "</b>");

Ez a newpopup funkció innerHTML-el írja ki magát a popup -ot így:

function newpopup(title, about){

let popups = $("#popup_cover div").length + 1;

let popup = `

<div id="p${popups}">

<button class="button"><a href="javascript:close(${popups})">x</a></button>

<h3>${title}</h3>

<p>${about}</p>

</div>

`;

document.querySelector("#popup_cover").innerHTML += popup;

}

Na most ez jól müködik hiba nélkül. De! Ennél a példánál amit fent megmutattam:

A fiókod adatai hitelesek, ez a fiók erre az E-mail címre van regisztrálva:

Ezt a szöveget így írja ki:

A fiókod adatai hitelesek, ez a fiók erre az E-mail címre (egy nagy üres helyet hagy ki itt) van (és itt is) regisztrálva:

Más szövegnél nem. Próbáltam leírni újra, beírtam gogole be onnand kimásoltam és akkor is... Mi lehet a baj ha a szöveg elé vagy mögé nagy helyeket rak ?

Köszi

2019. febr. 3. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Magára a kérdésre nem tudom a választ, de akkor is nagy helykihagyással írja ki, ha a 2. argomentumodban kicseréled a sok szóközt egyre ezzel?

string.replace(/\s\s+/g, ' ')

2019. febr. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!