Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ebben a helyzetben szerintetek...

Ebben a helyzetben szerintetek várjak még, vagy próbáljak mellékállást találni?

Figyelt kérdés

Van stabil munkahelyem, de szeretnék nagyobb automatizált rendszerek fejlesztésével foglalkozni.

Problémám, hogy az ehhez szükséges képesítésnek - önhiba miatt - a közelében sem vagyok...

Folyamatosan képzem magam, fejlesztem a portfóliómat, viszont tudom, hogy jelenleg nem vagyok azon a szinten ami elvárt egy ilyen junior munkakörhöz.

Munka mellett nyelvvizsgára készülök néhány idegennyelvből, természetesen felhasználom az ingyenes kurzusok által nyújtott lehetőségeket és egyetemi felkészítőket keresek (mivel tervben a diploma), de nem tudom tehetnék-e még valamit? Segítene-e ha próbálnék találni egy mellékállást (normális portfólióval) vagy csak legyek türelmesebb? Esetleg hagyjam lógva ezt az egészet ha középiskola után nem vettem részt felsőoktatási képzésen?

(Nem vettem rész bootcampen sem)

2019. febr. 1. 23:59
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocs mindenkitől a helyesírási hibák miatt, kérdezzetek nyugodtan ha nem èrthető valami.
2019. febr. 2. 00:19
 2/2 Gugu Gabor ***** válasza:
A jelenlegi munkád mellett tanulni akarsz, akkor biztos hogy jó ötlet mellékállást vállalni? Legyél türelmesebb ha már a tanulással állsz valahogy és látod az alagút végét akkor lehet érdemes lesz ezen újra elgondolkozni. (legalábbis szerintem)
2019. febr. 2. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!