Mi a hiba? (C#)

Figyelt kérdés

Egy nyilvántartó programot próbálok csinálni.

Mikor egy űrlapot kitöltve megnyomom a felvitel gombot az adatokat át kellene vinnie egy listbox-ba, ennek kellene lefutnia:

Epulet = new Csaladihaz(textBox1.Text, (int)numericUpDown1.Value, (Anyag)comboBox2.SelectedIndex, dateTimePicker1.Value, dateTimePicker2.Value, Int32.Parse(label14.Text), (Epulettipus)comboBox1.SelectedIndex, (int)numericUpDown2.Value, checkBox1.Checked, (TetoTipus)comboBox3.SelectedIndex);

De azt írja: System.FormatException: 'Nem megfelelő a bemeneti karakterlánc formátuma.'

Mi a hiba?

2019. jan. 31. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyanítom ez: Int32.Parse(label14.Text)
2019. jan. 31. 22:26
 2/3 Steve G. Paul ***** válasza:

Szerintem szedd szét soronkénti paraméter megadásra. Ennyi parse egy sorban nem szép (szerintem) és nem is könnyen debugolható.

Vagy csinalj egy struct-ot és azt töltsd fel és utána azt add oda a new-ban paraméterként.

Aztán akkor kérdés sem lesz, mert a megfelelő sorban fog elakadni.

2019. febr. 2. 05:04
 3/3 anonim ***** válasza:
#2: Én csak 1 Parse-t látok, de amúgy igazad van.. meg ezek a nevek... comboBox1.. hát nem lehet annak értelems nevet adni, hgoy tudni lehessen mi van benne?
2019. febr. 2. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!