Ki találtam appot kérdésem ahol. Többi lent?
Egy olyan apot gondoltam ki h megnyomszni kell egy gonbot es megmutatja a telefon hogy hany fok van
Pl a szobaba 12 C kimegy -5 C
Kérdéssem hogyan lehet megvalositani
A szobai hőmérsékletet nem nagyon tudod lekérdezni sehogy szerintem (bár már láttam olyan bluetoothos eszközt ami ezt a célt szolgálja) maximum a telefonban lévő hardverek hőmérsékletét de az meg a telefon huzamosabb használata során több tíz fokban is eltérhet.
A kinti hőmérsékletet meg valamelyik időjárás jelentő szerverről letudod kérdezni de a legtöbb okos telefonon már alapból van ilyen alkalmazás.
Az évszázad ötlete. :) Ennél még az is jobb, ha érzékeli, ha leejtik, és hangosan jajgat.
Annyit tudsz tenni, hogy valamilyen időjárási oldalról lekéred a helyadatok alapján a hőmérsékletet, de már ezt is kitalálták, nem is egyszer.
Erre már van eszköz, női cicinek hívják. A mellbimbó keménységéből lehet kiszámolni a hőmérsékletet.
Ja, meg van a hőmérő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!