C#-ban lehet olyan függvényt definiálni, ami nem egy tagfüggvény/objektum?
Figyelt kérdés
2018. dec. 19. 15:02
3/5 anonim válasza:
Redundáns:) Az első válasznak még volt információ tartalma, a másodiknak már nem, ezért az első még nem nem hasznos, a második már nem hasznos.
(Nem én értékeltelek, remélem ezért nem pontozol le, csak választ adtam neked)
4/5 anonim válasza:
Nagy az isten állatkertje.
Majd akkor fizetget valami Pistikének. Bár a mai napig nem tudom ki az, nagyon okos ember lehet, hogy sok munkát elhappol :D
5/5 anonim válasza:
"olyan függvényt definiálni, ami nem egy tagfüggvény/objektum"
Csak úgy lehet, hogy a függvény egy metóduson, pl. a Main-en belül van, de akkor csak abban a metódusban látszik, kívülről nem hívható.
De szerintem te nem ezt keresed. Az osztálydeklarációkon kívül, velük azonos szinten nem állhat függvénydeklaráció, csak osztályon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!