C# memóriakezelés hogy is?
Figyelt kérdés
Honnan tudom egy változónak mi a memóriacíme?
Ezt hogy tudom beolvasni, ill. módosítani.
Angol nyelvű leírást nyelvtudás hiányában nem sikerült teljesen megérteni. Valaki tud jó könyvet/cikket/videót erről ha esetleg ilyen nincs leírná? 17f
2018. dec. 9. 17:24
11/19 anonim válasza:
B_szdki, az életben nem jöttem volna rá, hogy te egy másik program memóriaterületét akarod manipulálni. Miért nem ezzel kezdted, hogy szeretnél egy olyan programot írni, ami a Cheat Engine-hez hasonlóan egy MÁSIK (!) program memóriaterületét tudja írni?
12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy ez ilyen bonyolult, elnézést :) nekem 'csak ez az egyszerűbb' megoldás kell
2018. dec. 10. 23:11
13/19 anonim válasza:
Ha nem vagy magas szintű programozó, felejtsd el.
A windows nem is biztos, hogy támogatja, mert minden taszk önálló memória-címtérrel rendelkezik.
14/19 A kérdező kommentje:
Nekem csak annyi kell hogy ha egy alkalmazáson belül egy bizonyos értékre átáll egy változó állítsa vissza alapra
2018. dec. 11. 17:36
15/19 anonim válasza:
>Angol nyelvű leírást nyelvtudás hiányában
Na jó, nagyon gyorsan felejtsd el a programozást. Meg úgy mindent. Nem tudom, hogy tudsz egyáltalán lélegezni így tbh
16/19 anonim válasza:
Még egyszer hangsúlyozom: egy program memóriaterületéhez nem fér hozzá más, csak az azt birtokló taszk!
17/19 A kérdező kommentje:
#15 nem úgy értem hogy angol tudásom 0 viszont elég sok mindent meg magyarul sem tudok...
2018. dec. 13. 15:36
18/19 A kérdező kommentje:
"Még egyszer hangsúlyozom: egy program memóriaterületéhez nem fér hozzá más, csak az azt birtokló taszk!" Akkor a cheat engine mit csinál?
2018. dec. 15. 02:06
19/19 anonim válasza:
Alap esetben nem fér hozzá egyik program a másikhoz, de vannak olyan fuctionök, amiknek az a célja, hogy olvasson vagy írjon más program memóriaterületéről/re, a Windows igenis támogatja ezt, erre van a ReadProcessMemory.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!