Meg vagytok elégedve a jelenlegi fizutokkal?
Megtennétek, hogy leírjátok, hány év tapasztalatotok van és miben?
9 év C/C++, 3 év Qt, Windows, Linux és Embedded környezet is volt.
Nettó 450K
#11:
nem a 10-es vagyok, de nekem is van hasonló (igaz még kevesebb pénzért), betársultam egy csapathoz és meg vannak az időpontok mikorra mivel kell elkészülni, azt kell tartani, de azt 1 hét vagy 4 hét alatt csinálom, én írom, vagy letöltöm az már az én dolgom
de nagy cégek is alkalmaznak így embereket, grafikusokból nem is egyet ismerek
270 nettó, junior .NET fejlesztő, fél év tapasztalat.
Nem vagyok elégedett, mert valahogy nem jövök ki a fizumból, ez részben az én hibám nyilván. :D
300-zal szeretnék majd próbálkozni, ha meglesz az egy év. Növekvő megélhetési költségek (albérletárak), meg nehogymár ne keressek 1000 eurót (bár már a 300-as árfolyam is a múlté), mikor nyugaton a minimálbér 1500 euró körül van. :D
Országfüggő, de kevesen lehetnek megelégedve. Szerintem _erős tudással_ valami piacképes nyelvben (+sok éves rutin) a netto 500-1m HUF körül lennék elégedett MO-on.
USA-ban az ennek megfelelő 1600-3200$-tól szomorú lennék. 1600-at a Walmart-ban kap a segéderő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!