Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a megoldás ebben a játékban?

Mi a megoldás ebben a játékban?

Figyelt kérdés

[link]

addig eljutottam, hogy hangfájl de utána mit kell csinálni?

2018. dec. 3. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a "játék" célja hogy egyedül fejtsd meg? Ha nem tudod ilyenkor mit kell csinálni, nézz meg pár kriptojáték elemzését (cicada3301 például).

A zenében el van rejtve egy kép, azt kell előhoznod, majd folytatni a kapott információ alapján.

2018. dec. 3. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:

A vocaroo címig ( [link] én is eljutottam, de azt írja, hogy "Sorry, the requested media could not be found. It may have expired or been deleted."

Esetleg megvan valakinek?:) Tudom már 2 éve volt.-

2020. szept. 29. 22:41
 3/3 CspCsj ***** válasza:

Kérdező:

1. a QR "vonalkód" képét dekódold mondjuk online: [link]

2. a kapott szöveg tartalmaz utasításokat és titkosított anyagot, amit pl. itt tudsz kikódolni: [link]

3. a kapott link egy hangfájlhoz vezet, amit #2 már írt, hogy törölve lett

4. (innét emlékezetből írom) a hangfájl spektrogramját Audacity-ben megnézve újabb linket kapsz, ehhez hasonlóan: https://www.youtube.com/watch?v=teShYhts2So

5. a kapott link Rick Astley - Never Gonna Give You Up Youtube-os klipjéhez vezetett: https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Nem biztos, hogy pont a hivatalos videóhoz, de többmilliós nézettségű videó volt, ezért nem keresgéltem tovább. (egy ismeretlen által feltöltött, minimális nézettségű videót még megvizsgáltam volna, hátha meg van buherálva és talán tartalmaz további nyomokat)

2020. szept. 30. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!